2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستی عزیزم

خدا شفا بده عزیزم من رو زبونم بعضی وقتا سبز میشه یه قسمتشم انگار پوست روی زبونم کنده شده قرمزه چون دارو برا روماتیسم مصرف میکنم میگن مال اونه دو ساله اینجوری ام خوب نمیشه دو روز خوب میشه دوباره رو زبونم سبز میشه موندم چکار کنم خسته شدم شما دارو مصرف میکنید شاید عوارض دارویی باشه

خدا شفا بده عزیزم من رو زبونم بعضی وقتا سبز میشه یه قسمتشم انگار پوست روی زبونم کنده شده قرمزه ...

نه دارو مصرف نمی‌کردم .اون موقعها فشار عصبی روم زیاد بود ودچار وسواس شده بودم همش حرص   و  جوش میخوردم  که زد و این جوری شد

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤

چند ماه طول کشید تا فهمیدم لیکن پلان 

دکتر تشخیص اشتباه میداد سه یا چهار بار رفتم پیش دکتر ولی جواب نگرفتم .بعدش که رفتم تبریز  دکتر فرستاد برای نمونه گیری کردن بعدش معلوم شد چیه چقدر اذیت شدم بماند چه خارش هایی داشت .خدا سر هیشکی نیاره  😓

منم لیکن پلان دارم ولی خداروشکر تونستم کنترلش کنم به نظرم مهمترین مساله کنترل استرس و دریافت مقدار ک ...

خدارو شکر که حالتون خوبه .بیماری شما در چه اندازه هست .وکدوم قسمت بیشتر درگیره؟

سلام عزیزم میدونم مدت زیادی از این تاپیک گذشته شما درمان شدید؟ 

مامانم دکتر رفته و انگاری بجز صورتش کل بدنش درگیر شده 

ولی دکتر کلی مامانم رو رسونده آره تا آخر عمرت این مریصی داری و به مغز و قلبت نباید بزنه... مگه نمیگن این بیماری خطرناک نیست؟ 

تجربه ای ندارید؟ از ناراحتی داره گریه میکنه ممنونم اگه تجربه آتون بگید

سلام عزیزم میدونم مدت زیادی از این تاپیک گذشته شما درمان شدید؟  مامانم دکتر رفته و انگاری بجز ...

سلام دوست عزیز  .به لطف خدا  خوب شدم

الان فعلا هیچ جاییم خارش نداره 

نمیدونم چی شد خوب شدم  از نذرو نیازهایی بود که کردم

یا پمادهایی که استفاده کردم نمیدونم  الان فعلا خوبم انشاالله که مادرتون هم بهتر میشن

دکتر برای مادرتون دارو چی داده؟؟؟؟