2777
2789

سلام،من بچم نوزادبودخوب بودوزنش به راه رفتن افتاد هم سرماخوردوداروها وزنشوآواردن پایین،بعدسرهردندون خیلی دستشویی میکرد،الان بهتره ولی خیلی لاغره همه بهم میگن،۹کیلوئه،دکترش که گفت کم کم خوب میشه ولی همسناشومی بینم خیلی وزنشون بیشتره،چی بدم وزن بگیره لطفاکمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی اینترنت یا حتی تو همین سایت سرچ کن اطلاعات خوبی برات بالا میاره

من یه نمونه برات سرچ کردم :

باید وزن کودک معمولا در پایان سال اول، سه برابر وزن زمان تولدش باشد. اگر کودک دچار کمبود وزن است، نیاز است با انواع مواد مغذی با ارزش غذایی بالا مثل پروتیین ها، کربوهیدرات ها و کلسیم تغذیه شود این مواد غذایی شامل موارد زیر است:

• پوره انواع گوشت سفید و قرمز (مانند گوشت مرغ، ماهی، گوسفند و گوساله)
  • تخم مرغ آب پز
  • پوره سیب زمینی
  • سوپ سبزیجات و غلاتی مانند جو دوسر، گندم و برنج
  • سبزیجات زرد و نارنجی رنگ مثل :کدو حلوایی، هویج

نکته: در یکسالگی اگر چنانچه تغذیه با شیر مادر به صورت مکرر ادامه داشته باشد، تعداد سلول های چربی بدن او بیش از حد طبیعی، تشکیل شده و چاق خواهد شد.

سویق یه مدت دادم تووشیرمیریختم میدادم بخوره،زیادنخورد،باچی قاطی کنم بهتره

تو فرنی ، شیر . تو ماست .با شیره انگور شکلات درست کن .من بجای شیرین کننده مثل شکر و قند غذا بهش شیره انگور و خرما میدم .هر دو هم چاق کننده ان.

کلا از یکسالگی به بعد روند وزن گرفتن خیلی  خیلی کند میشه

اما غداهای پر کالری خیلی میتونه کمک کنه

گهواره عضو شو اونجا کلا مسائل بچه هاست خیلی خوبه واسه مامانا

من خودم اونجا عضوم مامانای زیادی همفکری میکنن کارشناس کودک هم داره

دستت دردنکنه حتماواسش درست میکنم

غذا های سرد بهش نده سعی کن مصلح غذا ها رو بهش بدی .

پنیر با گردو یا زنیان(تلخه)

برنج با زعفران یا آویشن 

ماست با نعنا یا آویشن 

گوشت گوسفند با سماق

گوشت گاو با برگ چغندر

گمونم گوساله هم با سماق باید باشه .

آب سیب شیرین و آب به هم اشتها رو زیاد میکنه.

اگه فرنی دوست داره ، برای درست کردن فرنی از شیر پرچرب استفاده کن و برای هر لیوان شیر ۳ تا ۴ تا خرما رو پوست بگیر ، هسته شو جدا کن ، با قاشق له کن بریز تو فرنیه در حال پخت و هم بزن (هیچ اثری از خرما نمیمونه حسابی تو فرنی حل میشه)

بعد یک کره ۱۰ گرمی هردفعه به فرنیت در کنار خرما اضافه کن

حسابی چاق کننده ست

مادر من تو هر غذایی یه کره ۱۰ گرمی میریخت برای بچه ها

توی سوپ

آش

برنج

فرنی

و...

میگفت بچه رو تپل میکنه