2777
2789
عنوان

با یه فروشنده بحثم شد.. ب نظرتون حق با منه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 43 پست

خاکتوسرفروشنده ها

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا... با چه بدبختی همین کم کرد.

موفق باشی عزیزم کمک خواستی در خدمتم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
حالا کاری به جواب درخوری که شما دادید ندارم ولی این سطح از نفهمی مردم واقعا برام جالبه، چقدر بی درک ...

دقیقا همینه.... 

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 

خوب کردی باید کوبنده ج میدادی

من یه مدت افسردگی شدید داشتم کلی وزن از دست دادم یه روز رفته بودم باشگاه مربیم صدام کرد بیا اینجا یه لحظه رفتم پیشش دیدم داره به شاگردش میگه اصولی وزن کم کن تا مثل این شاگردم نشی من الان با این خروار از پوستو استخون چه کنم

فکر کن تازه مربی خصوصی منم بود 

هنوز رو دلم مونده چرا جوابشو ندادم

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
کارش زشت بود شاید قصدش توهین نبوده و بی منظور باشه ولی به هر حال توهین و تحقیر تو جمع محسوب میشه&nbs ...

همینطوره... چون یهو همه نگاه ها برگشت سمت من. 

خوب کردی باید کوبنده ج میدادی من یه مدت افسردگی شدید داشتم کلی وزن از دست دادم یه روز رفته بودم باش ...

منم میدونستم اگر جوابش رو ندم تا اخر عمر رو مخمه. واسه همین همونجا تکلیفش رو روشن کردم

ای بابا ول کن بیخیال من ندید میگم ک هیکلت خوبه حالا اون واس مشتری جذب کردن ی چیزی گفته واس منم پیش ا ...

اخه دیگه نمیشد.. یهو خون ب مغزم نرسید