خدا چرا یکیو با اون همه عظمت چ از نظر فیس قیافه خانواده مشکلات جسمی روحی سالم بسازع کلا اکی و همه چی کامل
ولی یکی مث منو معکوس ساخت ی ویژگی خوب هم نمیزاشتی؟حداقل یا اندامم یا قیافم یا مشکلا ت جسمیم یا ی خونواده خوب یا ی شرایط اقتصادی خوبی هیچی ک هیچی مگه اراده من چیه مگه من از فولادم ک همه چیو تحمل کنم از هرچی بدبختی بگذریم ولی آدم باید ب خودش وقتی توی آینه نگا میکنه ی حس خوب بش دس بده ک آره حداقل از قیافم راضیم ولی متاسفانه ک خدا تموم حس غمارو همه رو ی جا واریز کرد حساب ما،کاش حداقل ی ویژگی خوب تو زندگیم قرار میدادی. همه خوبیا و زیباییو و سلامتیو خانواده خوب با شرایط مالی خوبو ی جا ب یکی داد موقع ما ک رسید ی چلغوز برعکس ساخته کاش اصا نمیافریدی
حالا خودم هیچ شاید بگین مشکلات جسمی یا فیس و قیافم با پزشکی و جراحی اینا اک میشه ولی از کجا؟ و دوباره بر میگردیم ب ی خانواده بدبخت ک ب نون شب محتاجن ک این اوج فاجعه بی انصافی و ناعدالتی خداس ،من الان پشت کنکورم ۲ماه دیگ کنکور دارم ولی داغونم من حتی اگه رشته خوب هم قبول شم باز هم اونقد شرایطم داغونه ک فک نکنم برم ،چرا؟چون پول ندارم پس باید قید آرزوها و خواسته هامو بزنم.
ب خاطر همین ن اصا میزنم بیرون ن کسی منو میبینه ن کسیو میبینم چون کسی ک دوس نداره حتی خودشو تو آیینه نگا کنه چرا بزنع بیرون ک ی بچه کوچیک بهش بگه اینو نگا قیافش و منم سر ب زیر باید برگردم ب زندون خودم(اتاقم)و ب جای اینکه فکر کنکورم باشم باید فکر این باشم ک چرا خدا باید این کارو با بندش کنه چرا اینقد بدبخت منو آفریده ک باید روزی صد بار آرزوی مرگ کنم ،آدم ب افراد دور و برش ک نگا میکنه میبینه وووو نگا مردم چقد پیشرفت کردن و اونوقت خونواده مارو ببین، هر خونواده ای حداقل ی ماشین داره ،هم کلاسیای من همشون رفتن گواهینامه گرفتن فق چرا من مونده باشم مگه مشکل من چیه چرا خدا باید خودش تبعیض قائل بشه بین بندگانش قبلنا(راهنمایی)نمازمو سر وقت تو مسجد میخوندم و اعتقادمو ب خدا داشتم ولی الان ک ی کم چش و روم وا شده دارم شک میکنم ک میگن خدا عدل را بین افراد ایجاد کرد پ کوووو؟
فق آرزو دارم یا تموم ش یا هم ی تغییری ایجاد شه
ازتون تمنای دعا دارم و خدا هم اگه شد ی نگا ب ما بندازه و ی دری واسمون باز کنه
ببخشید ک سرتونو درد آوردم چون کسی نبود حرفامو بزنم اینجا زدم