2777
2789
عنوان

بویایی در بارداری

117 بازدید | 12 پست

خانمایی که تجربه بارداری داشتن بیایید از بوهای عجیبی که متوجه میشدید بگید،یا بوهایی ک دوست داشتید و بوهایی ک بدتون میومد😁

مکنه همش از حموم خونمون بوی بد استشمام میکردم هرچی هم میشستم و خوشبوکننده داخل فاظلابش میریختم فایده نداشت از هیچ بویی هم خوشم نمیومدم،کلا تباه بودم تبــــــــــــــــــاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی اینطوری بودی عزیزم الان بچت دنیا اومده ؟جنسیتش چیع ؟منم بعضی وقتا ماسکم نمیتونم تحمل کنم ماسک ...

تا پایان بارداری الانم حس بویاییم خیلی قویه

بچم دختره،هزارماشاءالله الان3سال و خوردیه

تا پایان بارداری الانم حس بویاییم خیلی قویه بچم دختره،هزارماشاءالله الان3سال و خوردیه

خدا حفظش کنه 😍وای یعنی منم تا اخرش همینطورم 🤕😪منم یه دختر دارم همسن دختر شما ولی سر اون خیلی راحتتر بودم

خدا حفظش کنه 😍وای یعنی منم تا اخرش همینطورم 🤕😪منم یه دختر دارم همسن دختر شما ولی سر اون خیلی راحت ...

خدا حفظش کنه 

منم دلم ی بچه دیگه میخواد ولی از کرونا و این شرایط پیچیده میترسم

عزیزم ان شاءالله قدمش خیرباشه ان شاءالله خدا برا ماهم بخواد

ممنون عزیزم ایشالا به همین ماه عزیز شماهم مامان یه پسر سالم میشی برام دعا کن تاپیک قبلیتو خوندم رفتم سونو گرافی تایید کردن پسره حتما میام همه کارایی که کردم بهت میگم انجام بدی