2777
2789

دوباره ازدواج کردم اره خوبه نسبت به اون موقع که بااون بودم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به مشکلت داره که تلاش کردی برای حل شدنش یا نه ، خودم مشکلم واقعا حل شدنی نبود همه راهارو رفتم همه راه هارو ، ولی اینو بگم زندگی بعد طلاقم سختی خودشو داره ، باید حواست باشه به خودت به همه چی ، به خودت به ارتباطاتت با دیگران،  استقلال مالی داشته باشی هر حرف دیگران اذیتت نکنه ، و در کل ادم قوی باشی ، بعد جداییم بسته به شانست داره شوهر خوب پیدا کنی نکنی ، موقعیت برات پیدا بشه یا نشه ، اگه مشکلت حل شدنیه و دوسش داری به زندگیت برس و درستش کن ، در ضمن یه چیزم بهت بگم عزیزم با حرف دیگران برا زندگیت نسخه نپیچ اول و اخر تصمیمات و خودت میگیری ، تعیین کننده سرنوشتت خودتی ، بر خدا توکل کن ایشالا هر چی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
خدا رو شکر خوشبخت شی ان شاالله

😍😍😘😘😇

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫