2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

95 بازدید | 11 پست

شاید باورتون نشه ولی ب شدت وابسته خدا و قران شدم ادم زیاد معتقدی نبودم یعنی الان حس میکنم دگرگون شدم بخدا برای دعاس ذوق دارم برای صلواته ذوق دارم اصلا یهویی اینجوری شدم صبور شدم خیلی خیلی خیلی نمیدونم بترسم یا خوشحال باشم ولی واقعا حالم دگرگونه معجزات زیادی تو زندگیم بوده اما این معجزه عجیب ترین غریب ترین معجزس این حال و برای همتون آرزو میکنم از ته ته ته دلم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دقیقا منم ...لحظه شماری میکنم واسه نماز صبح مثل لحظه وصل

میدونم من میترسم اخه اصلا از این رو ب اون رو شدم خیلیی خیلییی تغییر کردممممم اصلا دلم نمیخواد در رابطه با کسی صحبت کنم فقط دوست دارم دعا گوش بدم الانم عین این دیوونه ها چسبیدم ب تی وی ببینم رهبر چی میگه تا حالا این همه مشتاق نبودم میترسم نزدیک مرگم باشه😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم من میترسم اخه اصلا از این رو ب اون رو شدم خیلیی خیلییی تغییر کردممممم اصلا دلم نمیخواد در راب ...

من که اگه خدا گناهامو ببخشه همین الان لحظه مرگم باشه باآغوش باز استقبال میکنم؟

ازش لذت ببر حس فوق العادیه ... تفسیر قران ونهج ابلاغه هم خیلی تاثیر گذاره ... خیلی زیاد 

دیشب زیارت عاشورامو گوش نداده بودم ساعت سه از خواب پریدم فقط برای اون قبلا اصلا اینجوری نبودم الان تو نمازم کاشتیم دارما ولی قبلا اصلااا پایبند نبودم ب هیچ وجه حس میکنم خدا خودش دست دراز کرده و منو کشیده سمت خودش ی حس عجیبه 

من که اگه خدا گناهامو ببخشه همین الان لحظه مرگم باشه باآغوش باز استقبال میکنم؟

منممممم من دیگه از مرگ ترسی ندارم تا همین یک ماه پیش اصلا دلم نمیخواست بمیرم هی ب چند سال اینده فک میکردم مثلا میگفتم صد سال دیگه رو نمیبینم ولی الان ن انگار دلم نمیخواد رو زمین باشم اصن انگار منتظر ی جای دیگم بقران قبلا اصلا اینجوری نبودم اعتقاد داشتم ولی خب دست و پا شکسته یعنی ب عقاید احترام میزاشتم ولی الان ن برام خط قرمز شده تو این ی ماه

چیکار کردی که اینجوری شدی؟🥲🥲منم دلم می خواد 

ی روز تصمیم گرفتم غیبت نکنم

بعد گفتم خب مثلا من با خانواده شوهرم خیلی مشکل داشتم ی روز دیگه گفتم اونا ی ادم از ی اجتماع دیگن من اونارو با عقایدشون باید قبول کنم و کم کم باهاشون بهتر شدم

فکر منفی نکردم و خطم قران برداشتم زیارت عاشورا گوش دادم یعنی انگار ی قدم برداشتم فقط این همه منو برده سمت خودش ارزش هزار قدم دیگه هم داره واقعا داره حس نابیه بخدا وندی خدا قسم

دمت گرم👏🏻👏🏻👏🏻

ایشالله براش شمام اتفاق بیفته