2777
2789

فروردین 75تومن دادیم ازاد. فدق تخصص گوارش 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فروردین ۷۶دادم الان تخصص میگه ۸۰گفتم ببینم فوق چقدر شده😑

ن دیگه توو ی ماه ک زیاد نشده

ما هر دوماه نوبت دارم. قبل عید گرون نشده بود، بعد عید گفت نرخ جدیده. هرماه مگه زیاد میشه😐

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
والا دیروز 100 تومن دادم..شوهرمم کلی غر زد که چرا صد دادی؟؟ گفتم خب مگه چنده..میگه 25 تومن   & ...

واای😬 واقعا واسه ما که میخابم بدیم زیاده ،واسه اونا انگار کمم هست هی زیادش میکنن هرروز

واای😬 واقعا واسه ما که میخابم بدیم زیاده ،واسه اونا انگار کمم هست هی زیادش میکنن هرروز

حرفم نمیشه زد..بهشون برمیخوره 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
ن دیگه توو ی ماه ک زیاد نشده ما هر دوماه نوبت دارم. قبل عید گرون نشده بود، بعد عید گفت نرخ جدیده. ه ...

شده دیگه عزیزم 😕 اخه الان تخصص  پرسیدم گفت۸۰قبلا۶۲گرفت