2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

199 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

اونایی ک تجربه زایمان طبیعی دارن میشه ییان یه کمکی ب کنن

من‌هفته ۴۰ هستم ۴ روز بیشتر وقت ندارم 

دهانه رحمم بستس رحمم خلفیه

چیکار کنم دردام شروع بشه دهانه رحمم باز بشه

پیاده روی نزدکی دوش ابگرم ورزش همه اینا رو انجام میدم ولی هیچ تاثیری نداره

البته پری شب بعد نزدیکی و دوش ابگرم ورزش کردم دردام شروع شدن بعدش یک ساعت پیاده روی کردم دردام شدت داشت کم و زیا  میشد ولی فقط تا یازده صب بعدش قطع شد

نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی میترسم توروخدا اگه راهکار دیگه ای دارین ممنون میشم بگین.

به این چیزا نیست .درسته فعالیت خوبه اما زمان داره 

منم دخترم تو ۴۱ هفته و دوروز اومد .تا ۴۲ میگن جا داری بعده اون ببینن درد نداری دکتر خودش آمپول فشار میزنه.انشاالله به سلامتی زایمان کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا دردام شروع نشد یک هفته ای که از موعدش رد شد مرتب میرفتم چکاپ برای قلب بچه

حتی با سرم فشار هم درد قابل توجهی نداشتم بعد از 14ساعت اومدن کیسه ابمو پاره کنن تشخیص مکنیوم دادن و سزارین اورژانسی

شما فعالیت و دوش اب گرمتو داشته باش

چیزای کننده مثل زعفرون اینا هم نخوری یوقت

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

چن روز دیگه صبر کن اگه خبری نشد حتما برو بیمارستان ولی مرتب حواست به حرکات بچه باشه پیاده روی رو ادامه بده ودوش ولرم اگه خبری نبود آمپول فشار میزنن اگه دردات شروع نشد و دهانه رحمت باز نشد مجبود سزارین کنن انءشالله بسلامتی بچتو دنیا میاری وبغل میکنی 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

من خودم دقیقا شبی ک ۳۸ هفتم تموم شد بچم دنیا اومد نوبت دکترم بود رفتم گفت نزدیک پنج سانت بازه درد نداری گفتم ن سریع گفت برو بیمارستان طول نکشید خداروشکر راحت بودم بچه اولمه امروز شش ماهه شد

من خودم دقیقا شبی ک ۳۸ هفتم تموم شد بچم دنیا اومد نوبت دکترم بود رفتم گفت نزدیک پنج سانت بازه درد ند ...

یعنی میشه دهانه رحم باز بشه ولی هیچ‌ درد و علائمی نداشته باشی

یعنی میشه دهانه رحم باز بشه ولی هیچ‌ درد و علائمی نداشته باشی

من نداشتم فقط آب ریزش از دهانه رحم داشتم ک کم کم کیسه اب داشته میریخت به بهداشت هم گفتم‌گفت خبری نیست چون ۵ روز قبلش دهانه رحمم ۲ سانت باز بود گفت حالا حالاها خبری نیست

من خودم دقیقا شبی ک ۳۸ هفتم تموم شد بچم دنیا اومد نوبت دکترم بود رفتم گفت نزدیک پنج سانت بازه درد ند ...

عزیزم میشه بگی چیکارکردی انقدراحت بودی دهانه رحم بازشده بوده؟؟؟؟

بسه تمومش کن 😣😔😭
عزیزم میشه بگی چیکارکردی انقدراحت بودی دهانه رحم بازشده بوده؟؟؟؟

سلام گلم.نمیدونم شنیدی میگه بعضی دخترا زایمانشون مثل مامانشونه منم همیطور بودم خداروشکر راحت بودم کار خاصی نکردم ولی من کلن از اول بارداری تا اخرش خودم کارام میکردم البته همسرمم همیشه کمکم بود ولی من حتی خونه تکونی واسه بچه هم کردم صبحا ۲۰ دقیقه پیاده روی  اینو موقعی ک دکتر گفت انجام دادم عصرا هم ۲۰ دقیقه من حتی نزدیکی هم فقط دوماه داشتم دوماه اول همسرم خودش گفت نمیخام بچم وتو اذیت میشین .ولی میگن نزدیکی اخراش خوبه واسه ک دهانه رحم باز شه و دوش ولرم وپیاده روی و فعالیت