2777
2789

نترسیدن تو اون ساعات بچه پی پی کنه؟

یا ضربان قلبش بیاد پایین

یا کلا هر اتفاقی بیفته؟

واقعا چقد بعضیا جرئت دارن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه پی پی کنه🙄😐

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من اینطوری بود. دردو تو خونه می‌کشید میرفت بیمارستان کمتر از نیم ساعت زایمان میکرد

من خودم یهو دهانه رحمم باز شد بچه اومده بود پایین رفتم بیمارستان سریع بردنش اتاق زایمان 3 ساعت کلا طول کشید زایمانم. ولی بچم حرکاتش کند شده بود اگر دیر میرفتم احتمال داشت قلبش کند بشه و هر اتفاقی

چون برا من 35 هفته شد 

من رفتم بیمارستان زود. میدونی جیشد؟ دکتر اومد بهش اشنباها گفته بودن 8 سانت باز شده گفت اشتلاه کردید بعد بجای اینکه بره بزاره من ب طور طبیعی باز بشه بیشتر دهانه رحمم، بزور کیسه ابو پاره مرد امپول فشار هی زد

.. ولی اینا وقتی ک زمانش نرسیده ج نمیده بچه داشت نیومد دردای من منظم نبود... گیر مرده بود جاییکه داشت خفه میشد ن نیشد ببرن سزارین ن من درد بعدیم میومد بیشنر هل بده... ب خودمم میگفتن زور بزن فایده نداشت باید انقاگباض داشته باشی... با دستگاه مسیدنش ب بدبختی ولی خطر از بیخ گوشمون رد شد... میگم یعنی تو بیمارستانم همچین ایمنی وجود نداره باید ب موقع بری... ن زود ن دیر

اصولا سردومی اینطوریه چون ادم تجربه پیدا میکنه،منم سر دومی موندم تو خونه،ولی سر اولی با اولین درد پریدم بیمارستان،،سر اولی نصف روز در حال درد بودم ۱۰۰بار معاینه میکردن ادم عصابش خورد میشد،ولی دومی سر۴۵دقیقه تو بیمارستان زایمان کردم،دو سه بار بیشتر معاینه نشدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

چه چی ایی میگین😐

خونه راحتتره .بچه طبیعی تر بدنیا میاد بیمارستان کلی آمپول و ...میزنن 

خودت میدونی وقتی میخواد به دنیا بیاد بری بیمارستان

من ساعت ۸ باید میرفتم .ولی نرفتم تا ۳ بعد از ظهر در دام بیشتر شد رفتم