2777
2789
عنوان

چی بخونم که بدردم بخوره

178 بازدید | 21 پست

دوستان عزیز

لطفا راهنمایی کنید 

خیلی وقته دیپلم گرفتم فنی_پیش  انسانی بخونم برم پیام نور روانشناسی

یااگر شما مورد بهتریبرای اموزشو یادگیری ک بتونم مدرک معتبر بگیرم  بهم معرفی کنید 

الان ک غیرحضوریه 

خواهشا راهنماییم کنید 

تو خونه بیکارم واااقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چ طریقی روانشناسی  مشاوره بخونم?

عزیزم رشته مشاوره خیلی خواهان داره همه هجوم بردن از طرفی بازار کارش خیلی کمه مگر پارتی داشته باشی که بتونی وارد شی من خیلی تحقیق کردم وارد رشته مشاوره شدم درسای خیلی خوبی داره و بهتر ازین اینکه شما بعد ۴ سال با مدرک لیسانس بدون مجوز میتونی دفتر بزنی فقط یه مصاحبه کوچیکی داره ون موقع و نسبت به روانشناسی خیلی بهتره

من ترم ۳ مشاوره ام تا الان خیلی راضی ام و پیشنهاد میدم به اونایی که میخوان روانشناسی بخونن

عزیزم رشته مشاوره خیلی خواهان داره همه هجوم بردن از طرفی بازار کارش خیلی کمه مگر پارتی داشته باشی که ...

ببخشید اولش میخواستم بگم روانشناسی اما اشتباه نوشتم مشاورع