2777
2789
عنوان

خبر بارداري به خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 52 پست
براشون فرقی نمیکرد ، چ بسا ک بعدا فهمیدم  بدشونم نمیاد بچم سقط بشه الانم خونریزی دارم امیدوارم ...

عزیزم انشاالله خداخودش کوچولوتو حفظ میکنه به دلت نگیر وازبارداریت لذت ببر😍😍😍😍😍😍

گرنگهدارمن انست که من میدانم شیشه رودربغل سنگ نگه میدارد

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ب من خیلی مگفتن بچه بیارید ولی ما شرایطمون جور نبودالان چندماه باهاشون قهر هستیم بخاطر دخالت هاشون نیمدونم وقتی حامله بشم چه واکنشی نشون بدن یا اصلا بیان یا تبریک بگن.بعید میدونم بیان یا تبریک بگن چون خیلی کینه ایی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاالله خداخودش کوچولوتو حفظ میکنه به دلت نگیر وازبارداریت لذت ببر😍😍😍😍😍😍 گرنگهدارمن ان ...

ان شالله توکل بخدا دارم فقط ، استراحت مطلقم

این بیت شعر رو بابا بزرگ خدا بیامورزم همیشه میگفت ، توکل بخدا😔

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

مگه میخوایم اورست و فتح کنیم یا هسته اتم شکافتیم خبر بدیم. تا ۵ ماهگی نگفتم اصلا دلیل نداشت خونشون بودم هی استفراع میکردم نادر شوهرم گفت شاید بارداری گفتم آره. گفتت اااا چند ماهه گفتم ۵ ماه. گفت خدارو شکر تمام

روانشناسی کودک

برا من شوهرم ب خواهراش گفت اونام ب مادرشون گفتن بعد زنگ زد ی تبریک فرمالیته گفت و بعدشم گفت دیگه نیاریدا همین یکی بستونه ،انگار خرجمون با اونه ،الانم ک ۳ ماهمه از همون روز دیگه ن زنگ زده ن اومده ببینه ک چکار میکنم و چجورم 

من خودم خانواده همسر محسوب میشم😁

شب نیمه شعبان بود داداش گلم و زنداداشم حسابی تیپ زده بودن آرایش و لباس عالی و لبخند ب لب با جعبه شیرینی ماهم شام دعوت بودیم خونه مامانم خودم دوسال اقدامم نشده تا نشستم داداشم گفت بیبی چک مثبت شده😍😍ینی قیافه خوشحالش هیچوقت یادم نمیره ب بِی بی چک هم میگفت بیبی چک😂😂زنداداشم از خوشحالی اونشب کلا پذیرایی میکرد و میخندید🧿🧿🧿

خوشحال شدم براشون

خیلی دلم میخواد خودمم همچین شبی رو برا خودم رقم بزنم

خدایا گاهی نگاهی

ان شالله توکل بخدا دارم فقط ، استراحت مطلقم این بیت شعر رو بابا بزرگ خدا بیامورزم همیشه میگفت ، توک ...

❤❤❤❤❤خیره انشاالله

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من خودم خانواده همسر محسوب میشم😁 شب نیمه شعبان بود داداش گلم و زنداداشم حسابی تیپ زده بودن آرایش و ...

سوره ذاریات رو بخون ی مدت حتما حتما جواب میگیری 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
من خودم خانواده همسر محسوب میشم😁 شب نیمه شعبان بود داداش گلم و زنداداشم حسابی تیپ زده بودن آرایش و ...

عزیزممم😍😍ایشالااا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق