اسم من تو شناسنامه المثنی همسرم ثبت شده،با شناسنامه اصلی فرقی نداره؟؟؟مثلا بخواد کاری انجام بده ،خودش ک میگه گم کرده بودم،یهو یه حسی اومد سراغم ک نکنه زن داشته قبل من
سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،. به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان تو شهر خودشونم اگه برم شهر خودمون بپرسم مشکلی ندارع؟؟
سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،. به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون
ن فقط باید شماره شناسنامه و کارت ملی طرف رو فتوکپیشو داشته باشی
مرسی عزیزم