2777
2789

سلام من امسال قصد بارداری دارم و میخوام اخر ماه برم پیش دکتر زنان و زایمان اول بگم که من پلی کیستیکم و پریودام با کلی دوا درمون بازم نامنظمه و میزان خونریزیم هردفعه با دفعه قبلش فرق داره

چون خونم سمت شرقه و ماشین نداریم دکتر فرشته حیدری و انتخاب کردم نمیدونم خوبه یا نه

بعد این که اول باید دکتر و انتخاب کنم یا بیمارستان رو؟

الان یکم دستمون تنگه میترسم برم یه بیمارستان مثل صارم که خوبه بعد نتونیم هزینه هاش و بدیم

کلا باید چه کارهایی انجام بدم

ممنون میشم تجربه هاتون و بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان واسه چی ؟؟؟؟ خو اول دکترتو انتخاب کن. یرو پیشش. حالا برا زایمان خیلی وقت مونده که از الان ...

بخاطر این که ببینم اون بیمارستان هایی که کار میکنه خوبن یا نه

یا بیمه مارو قبول میکنن یا نه

نیازی نیست انجامش بدم؟

شما باردارشو حالا تا زایمان وقت زیاده. دعا کن بچت سالم باشه. اگع باردار شدی دعا کن خدا بمنم بده من د ...

منم سقط داشتم دوماه پیش

باز شما شاید خودشون سقط شدن.. درد من اینه بچه ی من مشکلدار بود. ۱۸ هفته خودم سقط کردم. این واقعا سختهن

شما باردارشو حالا تا زایمان وقت زیاده. دعا کن بچت سالم باشه. اگع باردار شدی دعا کن خدا بمنم بده من د ...

انشاا.. که خدا به حق همین روزهای عزیز بهتون بچه سالم و صالح بده 

فک کنم شما باید بری پیش پزشک هایی که تخصصشون سقط جنین هست

منم سقط داشتم دوماه پیش باز شما شاید خودشون سقط شدن.. درد من اینه بچه ی من مشکلدار بود. ۱۸ هفته خود ...

بنظرم باید تمام تست هارو انجام بدین 

و اینک ازمایش ژنتیک دادین؟

ضرر نداره انجام دادنش

انشاا.. که خدا به حق همین روزهای عزیز بهتون بچه سالم و صالح بده  فک کنم شما باید بری پیش پزشک ...

ممنونم ان شااللع.من یکی قلب نداشت و یکی ساک خالی.  ازمایشات قبل بارداری انجام دادم همه چی اوکی پریودیامم منظم. من بیمه ایران قبول میکرد هزینه هارو. الان ازمایشات سقط مکرر دادم ۲میلیون شده. بیمه فقط۵۰۰تومنشو میده بقیش آزاده.

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
بنظرم باید تمام تست هارو انجام بدین  و اینک ازمایش ژنتیک دادین؟ ضرر نداره انجام دادنش

نه بابا ژنتیک چرت ترین آزمایش از نظر منه... من قصد لقاح مصنوعی اینا ندارم ... پس ژنتیک به دردم نمیخوره

بنظرم باید تمام تست هارو انجام بدین  و اینک ازمایش ژنتیک دادین؟ ضرر نداره انجام دادنش

من تموم تست هایی رو که مربوط به عفونت میشد دادم. Lhو fsh کلی چیز دیگه دادم همش خوب. ازمایش ژنتیک بیشتر اونایی میدن ک فامیلن باهم. الان هزینش نفری۶۰۰تومنه

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺