2777
2789
عنوان

وقتي با همسرم قهرم حالم بهتره

573 بازدید | 42 پست

حس ميكنم نه راه پس دارم نه راه پيش..

خواهرم ١/٥سال پيش به طرز بدي زندگيش پاشيد.. اون يكي خواهرم هم سالهاست كه حرف طلاق ميزنه و كلا زندگيش تعريفي نداره.. اصلا دلم نميخواد بد زندگيم رو بگم كه مامان بابام بيشتر از اين غصه بخورن.. البته از اخلاقاي عجيب غريب شوهرم ميدونن زندگيم خوب نيست ولي خودم تظاهر به خوشبختي ميكنم..

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

من كارمندم و شوهرم مغازه داره.. من ٧از خونه ميرم اون ساعت نداره و دست خودشه.

وابستگي شوهرم به خانودش ديگه واقعا واسم غير قابل تحمل شده.. از وقتي ازدواج كردم شوهرم صبح ها صبحانه ميره خونه مادر شوهرم و ساعت ها ميموند اعتراض هم ميكردم ميگفت نرو سركار صبحانه درست كن كه من نرم خونه مادرم.. ولي باورتون ميشه تنها دلخوشيم همين كارمه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من كارمندم و شوهرم مغازه داره.. من ٧از خونه ميرم اون ساعت نداره و دست خودشه. وابستگي شوهرم به خانود ...

خب چ اشکال داره  شما نبودی میرفته اونجا صبحانه بخوره.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

تو اين مدت هم كه پاساژا تعطيله كلا ديگه اونجاست نره ام ١٠٠بار زنگ ميزنن

ريز زندگيمونو در جريانن 

من خانوادشو دوست داشتم يه كار كرد زنگ ميزنن اعصابم خرد ميشه دلم ميخواد برم يه جا ديگه هيچ وقت نه شوهرمو ببينم نه خانوادشو

خودمم در آستانه ٣٠سالگي فقط دلم ميخواست زندگي داشته باشم كه با آرامش به مادر شدن فكر كنم

سعی کن صبح باهم بیدار شید و صبحانه بخورید اگر نمیشه پس ناراحت نشید که میره پیش مامانش...اگر پولتون رو برای خودتون جمع میکنید وحرف ایشون هم بی ربط نیست ولی اگر توخونه زندگی اون میارید بیخود میکنه بد رفتاری کنه 

در کل بهتره با سیاست بیشتری رفتار کنید

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

فقط در یک کلام خوش به حالت که شاغلی و توچهاردیواری بیشترازش نمیکشی وزیربلیطش نیستی هیچوقت خواهرکارتوول نکن وبچه دارنشوکه بشه دیونه براخودت مردی هستی ۱۰ روزباهاش قهربودم دیشب اشتی کردم دیدم نه پست ترازاین حرفاس سپردمش بخدا لعنت بهش وقتی قهرم آرامش دارم بخدا

من كارمندم و شوهرم مغازه داره.. من ٧از خونه ميرم اون ساعت نداره و دست خودشه. وابستگي شوهرم به خانود ...

ی سری شرط و شروط برای قبل از ازدواجه و نباید سرسری انتخاب کرد ی سری مسائلم قابل حلند اگه سرکار نمیره و مدام اونجاست و درآمدی نداره این معضله و باید ب خانوادش گوشزدکنین و اگ اینطور نیست هم خونه مادرش میره هم کارشو انجام میده اشکالی نداره تو فرصتایی ک نیستید بره خ مادرش

برای حل این مشکلم صبحا صبحانه آماده کنین بزارین و برین

کارت رو ترک نکن ولی زندگیت رو مدیریت کن 

نميتونم ديگه از زندگيم بدم اومده

از زنگ تلفن خونه بدم اومده