2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به هدیه روز معلم

95 بازدید | 14 پست

سلام پسرم کلاس دومه .بعد بامادرا قرارگذاشتیم مبلغی پول جمع کنیم بریزیم به حساب معلمشون.بعضیا100تومن دادن بعضیا50تومن تعدادی هم اصن ندادن.بعد حالا میگنبدون اسم ومبلغ پول رو بدی به خانم.زشته مبالغ رو بنویسیم.ماهم100تومن دادیم خب خانم نمیدونه فایدش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بنظرتون اگه اسم بچه ها ومبالغ رو بنویسیم براش بفرستیم زشته یا نه؟!

بعد فرقی نداره حالا...فایده ای قرار نبود داشته باشه از همون اول که گفتین صد تومن دادین ولی بی فایده...

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
بعد فرقی نداره حالا...فایده ای قرار نبود داشته باشه از همون اول که گفتین صد تومن دادین ولی بی فایده. ...

منظورم به اوناییه که اصلا به روخودشون نیوردن و هیچ پولی ندادن.باید یه فرقی بین ما و اونا باشه خب

ما معمولا ‌با اسم و مبلغ میدیم هدیه های جمعی رو، یکی نماینده میشه اینطوری بد نمیشه برامون که خجالت بکشیم و اینا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منظورم به اوناییه که اصلا به روخودشون نیوردن و هیچ پولی ندادن.باید یه فرقی بین ما و اونا باشه خب

نمی‌دونم...ولی به نظرم اسم و مبلغ نوشتن یه مقدار در شأن دو طرف هم خانواده و هم معلم نیست

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
ما معمولا ‌با اسم و مبلغ میدیم هدیه های جمعی رو، یکی نماینده میشه اینطوری بد نمیشه برامون که خجالت ب ...

منم همینو میگم.مادرا قبول ندارن میگن زشته.میگم خب میفرستیم پیویشون

میزان مبلغ رو ننویسید مثلا فلانی انقدر داده میتونید بنویسید هدیه ای ناقابل از چند تن از خانواده های محترم و فامیلیشون رو بنویسید   

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
میزان مبلغ رو ننویسید مثلا فلانی انقدر داده میتونید بنویسید هدیه ای ناقابل از چند تن از خانواده های ...

آره یه متن ادبی نوشتم از طرف دانش آموزا و پایینش اسماشون نوشتم بدون مبلغ.....

منم همینو میگم.مادرا قبول ندارن میگن زشته.میگم خب میفرستیم پیویشون

والا معمولاً اینطوری گروهی دوگانگی پیش میاد ببینید اکثریت چی میگن 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️