sosmus مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1902 عنوان بیاید 😂 106 بازدید | 9 پست به نظرتون به جای نی نی سایت اسم سایت باید چی میبود ؟ 1400/02/12 | 05:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91635 بخواب عامو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38862 فضول یاب😁 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
زهرماربخورین عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 890 بیکار هاالبته من بیکار نیستمااااااااا مقام ۳ رو دارم تو بهترین دامپزشک تهران😎😎😎 خوشحالی یعنی❤باشی دخی دامپزشک😊🐕🐹
mehrabon__dokhtar عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3032 شوشو سایت😓 ( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰 انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 واای چقد ب مغزت فشار آوردی برای طرح این سوال😁من تا فرداهم فکر میکردم نمیومد تو ذهنم😂 شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
sosmus مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1902 واای چقد ب مغزت فشار آوردی برای طرح این سوال😁من تا فرداهم فکر میکردم نمیومد تو ذهنم😂 ما اینیم دیگه 😁😉