2777
2789
عنوان

قشنگ ترین جمله ای که شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی پیدا نکردم جز اینکه سعی کن مخاطب این آیه نباشی

لاتکلمون ....بامن سخن نگو💔

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟

نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم شما زندگیمو بهم دادید از خدا میخوام که به هرررچی میخواید برسبد...😢😢😍

اینارو خانمی ک با مشاوره من زندگیش سامان گرفنو از طلاق منصرف شد گفت ..قشنگترین حسو بهم داد😢😢👌👌😍❤

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
همه ما دوست داریم یه زمانایی اینو بشنویم..ولی به زمانایی به این باور میرسی که خودت فقط میتونی خودت ن ...

کاش میتونستم وقتی همه دردا باهم سراغم اومدن اصلا نمیدونم اول باید از کجا شروع کرد 

حالا کوچیکن یکم دگ مامان میگن وسطی میگه مریم خانم    

به نظرم خیلی لذت بخش کلمه مامان بشنوی.از الان یادشون بده

یک استاد اندیشه داشتیم یک حدیث از پیامبر می گفت صدا زدن پدر ومادر با اسم کوچک باعث فقر وتنگدستی میشه

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
من سال اول قبول شدم زندگیمو به پا کنکور ریختم همون لحظه که فهمیدم قبول شدم بابام برام کلینیک زد ال ...

خوشبحالت عزیزمم😍

پزشکی شده برام حسرت

واقعا موندم باید چ کار میکردم ک نکردم

خیلی ناراحتم خیلی

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
قبول شدیییییی😍 ۴ سال زجر کشیدنت تموم شددددد واقعا میشه ینی😔

شد شد..نشدم نشد ..به فکرحرف مردمم نباش..ملت سرشون شلوغ تر از این حرفاست..زندگی ادامه داره..به درک که نشه اصلا..این همه راه جدید که میشه امتحان کرد و تجربه کرد...زندگی خیلی مهم تر از اینه که تو چهار دیواری حبس بشی و غصه بخوری...و یه نصیحت

هیچ چیزی به زور نخواه...تمام تلاشت کردی و نشد ولش کن ..نه با ناراحتی..با لبخند و یه راه جدید امتحان کن

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
شد شد..نشدم نشد ..به فکرحرف مردمم نباش..ملت سرشون شلوغ تر از این حرفاست..زندگی ادامه داره..به درک که ...

ن ب حرف مهم نیس

ب دل خودمه

رفتم ی رشته ی دیگ خوندم

ولی ارامش ندارم

ذهنم درگیرشه

نمیدونم گاهی میگم کاش قلبمو از سینه در بیارم و برای همیشه پاک کنم

خواستم فراموشش کنم اما نشد

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
کاش میتونستم وقتی همه دردا باهم سراغم اومدن اصلا نمیدونم اول باید از کجا شروع کرد 

هر کس تو وجودش یه راه ارامش‌ درونی داره

یکی ورزش..یکی نقاشی..یکی موسیقی..یکی نوشتن..امتحانش کن..

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
ن ب حرف مهم نیس ب دل خودمه رفتم ی رشته ی دیگ خوندم ولی ارامش ندارم ذهنم درگیرشه نمیدونم گاهی می ...

به رشته نیس..کارای جدید امتحان کن...استعدات تو چیه؟ اونو دنبال کن