2777
2789
عنوان

بیاااااین

180 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من از وقتی کوچیک بودم و یادم میاد خانوادم همیشه بهم میگفتن بدبخت بدشانسی جلو همه فامیلا منو کوچیک میکرن بد میکردن 

میگفتن تو کودنیو......

اینقد که من اعتماد به نفس نداشتم هر کسی بهم زور بگه بگه من بهتر از توم اونقدر که بهم گفتن شده بود ملکه ذهنم 

همه دوستام خودشونو بهتر از من میدونستم 

داداشمم بهم زور می‌گفت حق نداشتم اعتراض کنم 

تا این که بزرگ شدم 

جوری بودم که ک بودم روم نمیشد حتی پیش مدیر مدرسه برم از همه خجالت می‌کشیدم خیلی کم حرف بودم 

من از دبیرستان ب خودم آمدم یه کم اعتماد ب نفسمو بردم بالا تصمیم گرفتم دیگه از هیچ کسی خجالت نکشم 

و از این نظر اوکی شدم 

تا سوم دبیرستان دیگه اعتماد ب نفسم خوب شد دیگه نگا ب خودم که میکردم نمیگفتم زشتم 

کلا خوب شدم اونم ب کمک دختر عمم

رفتم دانشگاه الان ترم 3دانشگاهم 20سالمه 

اما هنوز اسر این هر ها تو من مونده 

جوری که یکی یچی میگه نمیتونم خوب از خودم دفاع کنم 

یا اجتماعی نیستم خوب 

تو یه جمع میشینم زیاد نظر نمیدم کلا ساکتم 

همش ب خاطر اون بچگیمع 😞

وگرنه من از همه دوستامم خوشکل ترم 

و یه مشکل دیگه مادر من اصلا خاستگارامو بهم نمیگه 

بهش گفتم چرا نمیگی اصلا جوابمو نمیده ب نظر من همین موضوع هم باعث میشه آدم اعتماد ب نفسش پاین تر بره 

واقعا دیگه خسته شدم 

و پسر عمم با من زیاد شوخی می‌کنه گفت الاهی ببینم 

آب هم گیرت نمیاد بخوری 

منظورش آینده بود 

خودش زن بچه داره 

هیچی نگفتم بهش 

خیلی ناراحت شدم ایقد گریه کردم دوس ندارم کسی از این حرفا بهم بزنه ب نظرتون چی جوابشو میدادم 

چی کار کنم واقعا دیگه نمی‌کشم 😞

کتاب انسان در جستجو معنا 

زندگی خود را دوباره بیافرینید ترجمه حمیدپور 

کتاب جادو فکر بزرگ 

اینا رو بخون

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی هرچی گفت جدی بگو مواظب حرف زدنت باش احترام ات را نگه دار وگرنه بد میبینی

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
هرکی هرچی گفت جدی بگو مواظب حرف زدنت باش احترام ات را نگه دار وگرنه بد میبینی

پیش نیازش اینه ارزش های زندگیشو مشخص کنه و در راستا اون پیش بره و برا روابطش حد و مرز بزاره اینطوری کسی جرات نداره برخلافش عمل کنه و ارزشاش احترام میزارن ارزشایی مثل اعتماد دنفس احترام ادب شخصیت

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
بگو به شما ربطی نداره هرچی که هستم

الان خوانوادم کلا دیگه اجازه این نوع برخورد رو بهشون نمیدم 

و حق این حرفا رو ندارن ولی اطرافیان رو نمیدونم چی کارشون کنم مثلا پسر عمم این حرف رو زده چطوری باید برخورد میکردم

ادمهای قدرتمند توو زندگی به حرف هیچکی گوش نمیدن

سعی کن خیلی ساده از کنار این حرفا بگذری

مهم اینه که خودت چه حسی به خودت داری

نزار حرفهای اینو اون روو ذهنت تاثیر بزاره

چهار تا کتاب خودشناسی بخون

و جوری اهداف ایندت رو مسخص کن و با چشم باز تصمیم بگیر که دو فردای دیگه به همشون بفهمونی که چقدر اشنباه کردن

اون موقع س که سرت هم پیش خودت و هم پیش همه بالاس

مهم تر از این به خودت افتخار خواهی کرد.بابت اینکه چه چیزایی رو پشت سر گذاستی و به کجا رسیدی

Hiraad

به هیچ کس و هیچ چیز جز خودت اهمیت نده

به هیچی توجه نکن

مطمعن باش هرکی تورو تحقیر میکنه بیماره

هیچ انسان سالمی اجازه ی آزاردادن دیگران رو به خودش نمیده

تا میتونی به خدا نزدیک شو ازش کمک بخواه

کامل و جامع دعا کن

مثلابگو خدایا خوشبختم کن پایدار

ی خوشبختی همیشگی از الان تاابد

بگو بهم اعتمادبه نفس پایدار بده الساعه

درست و کامل دعا کن

فقط برای رشد خودت برای استقلال خودت تلاش کن

به هیچ کس و هیچ چیز جز خدا و خودت اعتماد نکن

درد آدمو قوی میکنه

طوری زندگی کن انگار صدا و رفتار منفی هیچکی رو نمیبینی و نمیشنوی

به این فکرکن که اصلا همه دنیابگن تو بدی

کی تعیین میکنه بد چیه؟

کی تعیین میکنه زشت چجوریه؟

رها کن خانوادتو بشدت برای استقلال خودت تلاش کن

به هیچکس جز خدا و خودت اعتماد نکن این مهمه

خیلی ممنون لطف کردی  چشم حتما میخونم 🌺❤️💕

انشالله موفق باشید 

الان خوانوادم کلا دیگه اجازه این نوع برخورد رو بهشون نمیدم  و حق این حرفا رو ندارن ولی اطرافیا ...

پسرخالت چطور جرعت میکنه حرف مفت بزنه

یه جواب دندون شکن بده بهش دیگه چنین جرعتی نکنه مثلا بگو به تو چه من تو کارت مگه دخالت میکنم توهم حق نداری توهین کنی باره اول اخرت باشه

ادمهای قدرتمند توو زندگی به حرف هیچکی گوش نمیدن سعی کن خیلی ساده از کنار این حرفا بگذری مهم اینه ک ...

خیلی ممنون عزیزم 

اره واقعا درست میگی 

تا الآنم خدارو شکر موفق بودم 

ولی از بس دور اطرافم اینطوری میگن 

آدم منفی فک میکنه و انرژی منفی میگیرم

ممنونم از این ک وقت گزاشتی عزیز 

خیلی ممنون عزیزم  اره واقعا درست میگی  تا الآنم خدارو شکر موفق بودم  ولی از بس دور ...

خواهش میکنم

کاری نکردم

ایشالا همیشه سلامت و موفق باشی

و ب دور از افکار منفی و سرشار از انرژی و امید

Hiraad
به هیچ کس و هیچ چیز جز خودت اهمیت نده به هیچی توجه نکن مطمعن باش هرکی تورو تحقیر میکنه بیماره هیچ ...

خیلی ممنون حرفات عالی بودن 

ممنون ک وقت گذاشتی ❤️💕😘

انشاالله از این ب بعد بیشتر رو خودم کار میکنم 

درست میگی من باید خانوادمو رها کنم ب فکرشم خیلی زیاد فکر مستقل باشم چ کار کنم اما خوانوادم اصلا اجازه نمیدن