2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟😑😑

234 بازدید | 27 پست

چرا وقتی یه نفر تاپیک میزنه میگه دعا کنید یا مثلا ختم قرانه 

یا میگه التماس دعا همه سریع میاید گزارش میزنید خیلی برام سواله مشکلش چیع😑😑😶

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

محض تخلیه عقده

که مثلا اعتقاد ندارن به این چیزا

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

من ندیدم گزارش بزنن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

تاپیکای دوست پسر میپسندن

سر همه چیز میگن به سلایق هم احترام بزارید به این که میرسه استثناهاشون میاد وسط😒

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
کدوم تاپیک رو گزارش زدن؟

یه بنده خدایی گفت محتاج دعا هستم شبه قدره بیاید برای هم دعا کنید 

همه گزارش زدن واسه چی اخه

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*