2777
2789
عنوان

خانم باسلیقه ها بیاین نصفه شبی فکرم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

سرویس اشپزخونه رو شیشه ای بگیرید ، رنگی نخرید 

رنگ مبل هم سلیقه ای هست ، چه رنگی رو دوست دارید همون 

رنگهای تند معمولا بدرد مکمل میخورن ، یعنی یه مبل روشن داشته باشید و مبل دیگتون رنگش تند باشه 

فرش هم مدرن شیکتره ، هرچنده سنتی خونه رو‌گرمتر میکنه ، اگه مشکله مالی ندارید ، دستی بخرید ، چون پرز فرش ماشینی واقعا به ریه اسیب میزنه ، بدونه اینکه متوجه بشید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
سلام  سرویس اشپزخونه رو شیشه ای بگیرید ، رنگی نخرید  رنگ مبل هم سلیقه ای هست ، چه رنگی ر ...

من اسپرت دوس دارم 

میخوام همه چیز مدرن بگیرم 

فقط تو ست رنگبندی شک‌ دارم همش میگم پشیمون نشم

سیلور با چی پاک میکنین؟ من همه وسایلام سفید بود بعد ۱۲ سال دارن زرد میشن حالا شوهرم رفته یه توستر سی ...

مگه چجوری شدن؟ چربی گرفتن منظورت؟ من همشون سیلورن اما با دستمال پلک میکنم مث روز اولن، البته تو کابینت گذاشتم چربی نشینه ردشون. یکم آب گرم و جوش شیرین بزار تو کاسه و با دستمال پاکشون کن