2777
2789
عنوان

یه سوال مهم.من و شوهرم

354 بازدید | 19 پست

دوستان همسرم امروز با دوستش صحبت میکرد بعد دوستش گفت کسی پیشته شوهرمم گفت نه و دوستش که متاهل هم هست  از کثافت کاری های خودش گفت که یه زنه سوار ماشین کردم و......بعد گفت تو چی خونه ای جایی رفتی شوهرمم گفت نه من همش تو خونه ام‌ وقتی قطع کرد گفتم اره تو هم مثل اونی و از کارات خبر داشته که اینو ازت پرسیده شوهرمم به جون بچمون و امام زمان شب قدر و قران و مرگ مادرش و خلاصه هر قسمی که فکر کنین خورده که من تا حالا با هیچ  زن و دختری رابطه جنسی و دوستی و تلفنی نداشتم خونه کسی هم نرفتم.اون دوستم منظورش خونه فامیل بوده که رفتم یا نه اخه گفته بودم بهش که به خاطر کرونا هیچ جا نمیریم.شوهرم الانم دو ماهه تو خونه هست واسه کرونا تعطیله هیج جا هم بدون من نمیره اهل رفیق بازی هم نیست.حالا به نظرتون حرفشو باور کنم یا احمقم اگه باور کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوستش هر حرفی زد بخاطر صمیمیتشون بوده

خیلیا با دوستاشون راحتن

شک الکی نکن

شک سم زندگیه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

باور کن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

به جای تهدید و تهمت شوهرت رو بنشون و بهش بگو اگه خیانت کنی 

حتی با کاندوم، میتونی ناقل بیشتر از صد نوع ویروس جنسی بشی که میتونن عامل سرطان باشن از سرطان رحم و تخمدان بگیر تا حلق و حنجره و ریه و پروستات و معقد و روده. 

هرقدر شریک جنسی کمتر باشه زندگی سالمتره . 

وقتی با وجود شما میدونسته که دوستش الان چی میگه ولی به شما اعتماد کرده گذاشته دوستش حرفش بزنه

شما هم در این حد کافی بود پرسیدی دیگه زیاد نپرس بزار از شما چیزی قایم نکنه

💖💖خدایا شکر💖

اره من کنار گوشش بودم چسبیده بودم به گوشی ولی گفت بگو اخه میگم شاید باورش نمیشده این حرفو بزنه.چه معنی داره اخه داره از کثافت کاری های خودش میگه یهو بگه تو خونه ای جایی نرفتی