2777
2789
عنوان

ماسک خانگی عالی برای پوست🤤

135 بازدید | 7 پست

😊سلام خانما تایپ قبلیمو که ببنید درباره از بین بردن جوش های سر سیاه بوده

من دیشب ی ماسکی زدم خیلیییییی پوستم بهتر شده مامانم میگفت این کرم مرما چیه زدی وقتی بهش گفتم با این مواده تعجب کرده بود

من خیلییییی خوشحالم گفتم این حالو با شما شریک باشم😊😌😋😌😘 راستی وقتی ماسک روی صورتتون هست صحبت نکنید چون چین و چروک روی صورتتون میفته خب بریم برای طرز تهیه ماسک*

#زیبایی⃟🌙🐝

ماسک تغذیه کننده پوست『🍵🌴』

••••••••••••••••••

زمانی که احساس می کنید پوست صورت شما خسته هست و تیره شده، می تونید با رسیدگی و تغذیه درست، طراوت و شادابی رو دوباره به اون بازگردانید『🧁🔗』

••••••••••••••••••

¹سفیده و زرده یک عدد تخم‌مرغ را از هم جدا کنید『🔒🤎』

²زرده را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید『🍷🍓』

³برای اینکه بوی بهتری پیدا کند، یک قطره از اسانس گیاهی موردعلاقه خود (مثل گل محمدی یا یاس) را به آن اضافه کنید『🦋🎋』

⁴ماسک را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست خود قرار دهید『🍋🌿』

⁵پس از این زمان، صورت را با آب گرم بشویید『🐠⚡️』

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

و نوشته اسانس گیاه

گلاب بریزید🌸🌺

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینجا خیلی خانوما سفید اب رو معرفی میکردن ک لایه برداری قویه پوست رو شاداب میکنه من استفاده میکردم ولی پوستم داااااغون شد اصن خیلی نگرانم ایکاش میتونستم به روز اولش برگردونم😔...دیگ نمیتونم اعتماد کتم به ماسکا ...دکترم رفتم ژل داده ولی انگار ن انگار...دستمو ک به صورتم میکشم زیر دستم دون دون های کوچولو رو حس میکنم اصن نرم نیس با اینک پوستمم چربه

مرسی

خواهش گلم کاری نکردم

والا اینجا خیلی خانوما سفید اب رو معرفی میکردن ک لایه برداری قویه پوست رو شاداب میکنه من استفاده میک ...

واااایییی عزیزم من اینو خودم استفاده میکنم خیلی عالیه 

عزیزم هر شب قبل خواب یکی درمیون یا گلاب بزن به صورتت ارامش میاره عالیه و شب بعدی مرطوب کننده

ایشالله خوب شی😘❤

فدا امیدوارم .....خیلیییی ممنون بابت راهنماییتون❤

قربونت گلم😘❤