2821
2789
عنوان

شوهر بیمعرفت

228 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شما بگین جای من چیکار میکردین من ناهار و شامم همیشه امادست و برای ساعت ۱۱ شب باید دوباره شام یا یه چیزه خوردنی آماده کنم برا شوهرم چون میره ورزش امشب گفت یه چی بیار بخوریم منم گفتم با بچه ها دو وعده آماده میکنم دیگه شامه دوم رو نمی رسم یکم درک کن( با اینکه هرشب آماده میکنم و دو شبه نرسیدم بچه۲ ماه دارم و یدونه کلاس اولی)  برگشته میگه از این به بعد شامم نپز که زحمتت نشه یه وقت از بیرون میخورم و شبا فقط واسه خواب میام 

خیلی توقع داره براش نون پنیریا یه غذایی اماده بزارجلوش یا غذا شب روزیاددرست کنه 😑

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درکت میکنم 

شوهر منم خیلی بی معرفته 

همش میخواد ندیدم بگیره اصلا بهم رو نمیده حتی باهاش حرف بزنم همش درحال مسخره کردنمه و دستم میندازه

همش منو دخترم یه گوشه تنهاییم

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
نه کاملا جدیه چون فقط برا غذا میاد خونه منم میگم خوش اومدی به رستوران

مگه مردای دیگه کی میرن خونه همشون واسه تاهار شامو خواب میان دیگه مگر ا نایی ک بخور بخوابن

خدایا شُکرت❤🧿
خیلی درکت میکنم  شوهر منم خیلی بی معرفته  همش میخواد ندیدم بگیره اصلا بهم رو نمیده حتی ب ...

من یه دختر شاد و شنگول وبا اعتماد به نفس تبدیل شدم به یه زن افسرده

فکر کنم دلیل اینکه آقایون اینقدر وقیح و پرو میشن رفتار خود ماست با اونا، یعنی توی هر زمینه ای عادتشو ...

از وقیح هم گذشتن انگار ما بچه هارو از خونه بابا آوردیم من کلا بی زبانم زود گریم میگیره 

از وقیح هم گذشتن انگار ما بچه هارو از خونه بابا آوردیم من کلا بی زبانم زود گریم میگیره 

دقیقا مثل من ، مثل دختر بچه ها زود میزنم زیر گریه !

ولی کاش اینقدر از خودمون ضعف نشون ندیم 

درآمدش تو خونست جدیدا بخور بخواب شده والا بریدم

توو خونه .چه جوری🤔یکی مثه شما ناراحته نردش خونس همش یکی هم مثه خییلیل ناراحتن شوهرشون دیر میاد خونه و هیچوقت نیس 🤷‍♀️

خدایا شُکرت❤🧿