2777
2789

من دیروزشکمم سفت شده بود و حرکات نی نی کم رفتم زایشگاه گفت دهانه رحم 1سانت بازشده و سرش روموقه معاینه احساس میکنم یعنی بچه الان تولگنم هست؟؟؟؟؟؟ بعدگفت برخونه استراحت کن منم امروز فتم پیش دکترم تخصص برام آمپول ریه زد3تاوبایه آمپول دیگه الان درددارم سرمم دردمیکنه ایاممکنه دهانه رحمم بیشتربازشده باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم هفته 36ام.هفته 34کمرم شدید گرفت وسفت شد شکمم رفتم دکترمعاینه کزد گفت 2سانتی اورژانسی بیمارستان نوشت امپول اینا زدن .فرداش مرخص شدم. شیاف وایزوپروین میخورم.استراحت مطلقم.دوازده روز از اونموقع گذشته.خداروشکرهنوزدرد نگرفتم .سعی کن استراحت کنی فقط.

فعلا استراحت کن ول اگه دیدی دردات منظمه پاشو قدم بزن چون این درد زایمان فکرنکنم بشه جلوشو گرف باید تموم کنی انشاالله به حق همین شبا بسلامتی زایمان کنی و نیتی تو بغل بگیری

من ۳۴ هستم اگه دردات منظم باشه درد زایمان اینجوری که شکم سفت میشه و درد هست...موفعی ک ول میکنه دیگه ...

دیشب زیاددردنداشتم امشب پاهام دردمیکنه سرم دردمیکنه پشتم دردمیکنه دعاکن تواین شب عزیزکه هرچی خیره همون اتفاق بیوفته برام

اره منم هفته 36ام.هفته 34کمرم شدید گرفت وسفت شد شکمم رفتم دکترمعاینه کزد گفت 2سانتی اورژانسی بیمارست ...

خب خداروشکر که حالت خوبه عزیزم انشاالله هرچی خیره همون برات اتفاق بیوفته 

دیشب زیاددردنداشتم امشب پاهام دردمیکنه سرم دردمیکنه پشتم دردمیکنه دعاکن تواین شب عزیزکه هرچی خیره هم ...

انشالله عزیزم فقط استرس نداشته باش اینایی که گفتی بیشتر میخوره که شاید یکوچولو سرماخوردی شکمتو گرم نگردار

انشالله عزیزم فقط استرس نداشته باش اینایی که گفتی بیشتر میخوره که شاید یکوچولو سرماخوردی شکمتو گرم ن ...

آره گرم نگه میدارم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه