پشمک_پور مدیر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 عنوان اولین سالیه که.. | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست شب قدره و نشستم تو خونه..حس میکنم لیاقتشو نداشتم ک تو مراسم باشم..میشه برام خیلی مخصوص دعا کنید؟ خدا منو دوس نداره 1400/02/11 | 23:27 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 من همیشه توی تنهایی بهتر دعا میکنم درسته میگن ثوابش توی جمعیت بیشتره اما من نمیتونم توی جمع ا ... نه دلم پیش مراسمه
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 صد البته..ولی زیاد به حرفام گوش نمیده بدون که قراره بهتر از اونو بهت بده و اون به خیرت نیست هرچیزی حکمتی داره و اینم حکمت الهیه کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 نه بابا این چه حرفیه خدا خیلی باحال تر و مهربونتر از این حرفاس که بخواد ببینه تو امشب مراسم رفتی یا ... آره ولی پس چرا صدامو نمیشنوه
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96388 نه من دلم بیرونه..قرآن به سر ..حس میکنم الان خیلی بی لیاقتم نمی دونم چرا درک نمیکنم من بخوام با خدا حرف بزنم نمیخوام هیچ کس کنارم باشهگرچه این چیزا مگه به لیاقت هستبعدم امسال بیرون رفتن بیشتر گناه داره از نظر مناینکه دل آدم به خدا نزدیک بشه لیاقت میخواد نه اینکه خونه باشی یا مسجدباور کن
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 من هیچوقت تو مراسم نبودم... هرسال خونه اعمالو انجام میدادم... ب نظرم تنها تو مراسم بودن نشونه لیاقت ... آخه سه ماهه دارم دعا میکنم ولی انگار نه انگار..اونم ی چیزی که براش آب خوردنه
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 پس منی ک اکثر سالها خونه هستم این شب ها باید بگم خدا ازمن بیزاره؟؟؟ این حرفا چیه ک میزنی بجاش از دق ... آخه اولین ساله خونه ام..دارم دق میکنم
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 بدون که قراره بهتر از اونو بهت بده و اون به خیرت نیست هرچیزی حکمتی داره و اینم حکمت الهیه با اینا خودمو قانع میکنم ولی واقعا اینی که میخوام ب صلاحمت
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 با اینا خودمو قانع میکنم ولی واقعا اینی که میخوام ب صلاحمت اشتباه میکنی صلاح ما نزد پروردگارمان هست و بس کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 نمی دونم چرا درک نمیکنم من بخوام با خدا حرف بزنم نمیخوام هیچ کس کنارم باشه گرچه این چیزا مگه به لیا ... میدونی؟ چون چند وقته دعا میکنم و جواب نمیگیرم..امسالم اولین ساله ک قسمت نشد برم مراسم..حس کردم کلا باهام قهره
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96388 میدونی؟ چون چند وقته دعا میکنم و جواب نمیگیرم..امسالم اولین ساله ک قسمت نشد برم مراسم..حس کردم کلا ب ... چیزهای بی ربط رو به هم ربط نده دوست عزیزاگر جواب نمیگیری حتما دلیلی داره ولی خدایی قاطی نکن باهم همه چی رو
81angel18 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 770 آخه سه ماهه دارم دعا میکنم ولی انگار نه انگار..اونم ی چیزی که براش آب خوردنه خیلیا چندسال دعا میکنن و اونی ک میخوان نمیشه... ب خودت سخت نگیر عزیزم🙂 No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 چیزهای بی ربط رو به هم ربط نده دوست عزیز اگر جواب نمیگیری حتما دلیلی داره ولی خدایی قاطی نکن باهم ه ... سعیمو میکنم..کاش برام دعا کنی
پشمک_پور مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 478 خیلیا چندسال دعا میکنن و اونی ک میخوان نمیشه... ب خودت سخت نگیر عزیزم🙂 میشه شما برام دعا کنید؟
81angel18 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 770 میشه شما برام دعا کنید؟ بله ک میشه... انشاءالله ب حاجت دلت برسی و ب بهترین شکل برات اتفاق بیافته...شماهم واسم دعا کن لطفا🙂 No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍
mobinajooni عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1266 ۱۰۰ ذکر یاعلی واس حاجت توی دلتازدرگاه الهی ناامید نباش شکر خداروهرلحظه از زندگیت بجای بیار