2777
2789
صد البته..ولی زیاد به حرفام گوش نمیده

بدون که قراره بهتر از اونو بهت بده و اون به خیرت نیست 

هرچیزی حکمتی داره و اینم حکمت الهیه

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دلم بیرونه..قرآن به سر ..حس میکنم الان خیلی بی لیاقتم

نمی دونم چرا درک نمیکنم من بخوام با خدا حرف بزنم نمیخوام هیچ کس کنارم باشه

گرچه این چیزا مگه به لیاقت هست

بعدم امسال بیرون رفتن بیشتر گناه داره از نظر من

اینکه دل آدم به خدا نزدیک بشه لیاقت میخواد نه اینکه خونه باشی یا مسجد

باور کن

من هیچوقت تو مراسم نبودم... هرسال خونه اعمالو انجام میدادم.‌.. ب نظرم تنها تو مراسم بودن نشونه لیاقت ...

آخه سه ماهه دارم دعا میکنم ولی انگار نه انگار..اونم ی چیزی که براش آب خوردنه

با اینا خودمو قانع میکنم ولی واقعا اینی که میخوام ب صلاحمت

اشتباه میکنی  

صلاح ما نزد پروردگارمان هست و بس 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
نمی دونم چرا درک نمیکنم من بخوام با خدا حرف بزنم نمیخوام هیچ کس کنارم باشه گرچه این چیزا مگه به لیا ...

میدونی؟ چون چند وقته دعا میکنم و جواب نمیگیرم..امسالم اولین ساله ک قسمت نشد برم مراسم..حس کردم کلا باهام قهره

میدونی؟ چون چند وقته دعا میکنم و جواب نمیگیرم..امسالم اولین ساله ک قسمت نشد برم مراسم..حس کردم کلا ب ...

چیزهای بی ربط رو به هم ربط نده دوست عزیز

اگر جواب نمیگیری حتما دلیلی داره ولی خدایی قاطی نکن باهم همه چی رو

آخه سه ماهه دارم دعا میکنم ولی انگار نه انگار..اونم ی چیزی که براش آب خوردنه

خیلیا چندسال دعا میکنن و اونی ک میخوان نمیشه... ب خودت سخت نگیر عزیزم🙂

No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍