2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط آرامش می‌گیرند همین

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
وا

والا 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

هیچی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

هیچی قرار نیست بشه، فقط اونهایی که انجام میدن پوئن مضاعف دارن، اصلی ترین عمل شب قدر متوجه بودن دل به امام زمان هست و اینکه بدونه امام زمان واسطه نزول رحمت الهی هستند و از طرفی نماد کامل و باطن لیلة القدر خانم فاطمه زهرا هستند و ظاهر امیرالمومنین

چه بسا کسی سرکار باشه و توجه قلبیش به صاحب امشب و واسطه فیض الهی باشه و بهره های خیلی بیشتری نصیبش بشه تا کسی که دلش وصل نباشه و فقط اعمال رو طوطی وار انجام بده.

یسوال توروخدا یکی جواب بده من غسل ک انجام دادم  البته مجردم فهمیدم ناخن‌های پاهام لاک داره یع ...

من با لاک غسل میکنم نمازمم میخونم البته گاهی وقتا که لاک دارم نه اینکه همیشه 

بستگی به اعتقاد و ایمان خودم داره تامام زیاد سخت نمی‌گیرم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

همیشه نمیشه که ماهرچی که دین و ائمه و خدا گفتنو با چیزای دلبخواهی خودمون عوض کنیم که!!

نماز نخونم‌جاش بگم‌من مدل خودم باخدا حرف میزنم‌!

روزه نگیرم جاش به فقیر کمک‌کنم !

حجاب نکنم جاش انسانیت داشته باشم !

زیارت نرم نذری ندم بگ پولشو بدیم فلان‌جا

ازهمین حرفایی که اینجا زیاد میزنن

همش هی دور بزنیم واجبات دینو و مناسک‌مذهبیو طبق هوی و‌هوس خودمون

اینا به نظر من اشتباهه

میشه هم خوب بود هم انسانیت داشت و هم به حرفای خدا و ائمه گوش داد و تسلیم شون بود

بعضی وقتا خدا با گذاشتن یه دستور فقط میخواد ببینه‌کی تسلیمه‌کی حرف گوش کنه‌کی انجام میده

کی مدل شیطون نیست‌ که بهانه بیاره‌و سرپیچی کنه

خوب بودن هیچ‌منافاتی با انجام مناسک و دستورات مذهبی نداره

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷