2777
2789
عنوان

سونوتخمدان

72 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.من سه ماه پیش سونو دادم .همه چیم نرمال بود فقط یه کیست هموراژیک تو تخمدان چپم داشتم.الان بعد سه ماه که قرص روکین خوردم رفتم سونو دادم کیستم رفته.فقط یه چیزی توسونوم نوشته خیلی نگرانم کرده.میشه اگراطلاعات دارین راهنماییم کنین تاوقت دکترم برسه.نوشته تغییراتpcoدرتخمدان راست مشاهده شد.اگرچه باشرح حال بالینی تطابق ندارد.چون ازم پرسید موی زائدو عقب افتادن قاعدگی داری گفتم نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینک تنبلی تخمدان گرفتی طبق سونو ولی از علائم تنبلی موی زائد و بی نظمی هس ک شما نداری

امکان اشتباه هست،؟اخه بهم گفت شاید نداشته باشی ولی این ماه ظاهر تخمدانت اونشکلی شده باشه.

گلم سونو کافی نیست ازمایش هورمون باید بدی توی اون معلوم میشه

میدونی چیه عزیز.میخوام بدونم میشه سه ماه پیش سونوم نرمال زده باشه ولی اینسری اینطوری،؟خوده دکتره هم شک داشت آخه