2777
2789
عنوان

کسایی که زندگی های پر ماجرا و سختی داشتن بیان تعریف کنن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست
حالتو میفهمم منم پارسال قرص خوردم و تا سه روز خواب بودم و وقتی بیدار شدم تو در و دیوار میخوردم مطمعن ...

چ جالب من اولین خودکشیم تو دوران نامزدیم بود منم هیچ کس ککش نگزید با اینکه س روز کلا خواب بودم دکتر نبردنم.شما کجایی من قزوین

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
چ جالب من اولین خودکشیم تو دوران نامزدیم بود منم هیچ کس ککش نگزید با اینکه س روز کلا خواب بودم دکتر ...

من فارسم کاش پیش هم بودیم احساس میکنم وضعیتمتن خیلی شبیه همه😔

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداکمکت کنه بروحمام غسل صبر کن،هر وقت بی طاقت شدی،انشااله مشکلاتت حل بشه،برادر من خودکشی کرد ه ...

دتداش من باخودکشی از دنیا رفت😔از زندگیم سیرم ن راه پس دارم ن پیش.

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

استان فارس

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

داداش

الهی فداتبشم گلم اره راست میگی عزیز دلم

دنیا واقعا جای سختی شده برا زندگی بیشترین ضربه رو هم وقتی میخوری که خانواده درستی نداری😔😔 

داداش

متاسفم خدا صبر جزیل عنایت کنه،زندگی و مرگ هر دو هدیه ی خداست باید تسلیم باشیم ،خدا بیامرزدشون  واز گناه خودکشی که بدترین گناهانه بگذره ازشون،جانی که خدا داده فقط خودش باید پس بگیره

دنیا واقعا جای سختی شده برا زندگی بیشترین ضربه رو هم وقتی میخوری که خانواده درستی نداری😔😔 

برادرم تحصیل کرده و بسیار ادم نمازخون دلیل این همه سختی فقط حمایت نشدن از طرف خونوادس😔

متاسفم خدا صبر جزیل عنایت کنه،زندگی و مرگ هر دو هدیه ی خداست باید تسلیم باشیم ،خدا بیامرزدشون   ...

ممنون عزیزم

منم تو یه خونواده فقیر بدنیا اومدم ،تنها غذای خوبمون ناهار بود ،شام شیر صبحونه شیر،همیشه حسرت همه چی داشتیم ،تو این حین و بین داداشم سرطان میگیره و ما علاوه بر بی پولی تنهاهم شدیم چون پدر و مادرم برا درمان رفتن تهران و ما موندیم ،خلاصه همینجور زندگی سخت میگذشت تا رسید ب کنکور ،از اونجاییکه وضع مالیمون بد بود نمیتونستم قلمچی و کتاب تست بخرم ،ولی انقد تلاش کردم تا از همه اوناییکه همه کار کردن رتبه م بالاتر بود باز هم قسمت نبود معلم شم با وجودیکه رتبم خوب بود،تو دانشگاه هم حز فقیرا بودم شلوارم از بالا پاره بود پ نمیتونستم شلوار جدید بخرم ،خیلی تو خوابگاه گرسنگی کشیدم ،طوری که مریض شدم .

منم تو یه خونواده فقیر بدنیا اومدم ،تنها غذای خوبمون ناهار بود ،شام شیر صبحونه شیر،همیشه حسرت همه چی ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم چی باید بگم؟  اما خیلی قوی بودی که تا اینجا اومدی

منم تو یه خونواده فقیر بدنیا اومدم ،تنها غذای خوبمون ناهار بود ،شام شیر صبحونه شیر،همیشه حسرت همه چی ...

درکت میکنم گلم انشالله ی روزی ارزوهات بشه داشته هات💪😍

بعد دانشگاه شروع کردم به ارایشگری ،که برام گرفت ،خودمو کشیدم بالا،بعد هم یه شوهر خوب خدا بهم داد ،الان با زحمت و پول خودم یه خونه خریدم اطراف تهران ،شوهرمم یه خونه ساخت تو شهر خودمون ،ماشین هم با هم خریدیم ،خداروشکر با زحمت و تلاش همه چی اوکی شد