2777
2789

نمیخام ابروش پیش کسی بره 

شاید الان توبه کرده باشه 

ولی قبول دارین باید ته دلم غصه داشته باشم ازینکه میخاست عروسشو بی ابرو کنه قسمتون میدم امشب شب عزیزه دعا کنین فقط یچیزی بشه شوهرمو مادرش براشون عیان بشه اون نامرد چیکار کرد.چون خیلی طعنه زدن مادرشوهرم خیلی حرفا زد که داری دروغ میگی،

ازتون خواهش میکنم اولین باره این درخواستو دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قضیه چی بوده؟ 

دوستم وقتی تعریف میکنم خیلی غصه میخورم 

بهم پیشنهاد رابطه داد 

چون دفعه دومش بود ب همه گفتم 

ولی.....میشه برام دعا کنی 

فقط این دو نفر ب چشم ببینن

داستان رو نمیدونم نمیتونم چیزی بگم ولی اگه حق با توعه ان شاا... آبروت حفظ بشه و بقیه بفهمن حق با شما بوده و شما گناهی نداری 

لطفا برای منم دعا کنین شوهرم سر به راه بشه . فتنه های مادرشوهر به خودش برگرده شرش از زندگیمون کم شه.با فتنه هاش دوتا عاشق رو از هم دور کرده 😭 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دوستم وقتی تعریف میکنم خیلی غصه میخورم  بهم پیشنهاد رابطه داد  چون دفعه دومش بود ب همه گ ...

پدر شوهرت؟ 😰😰😰😰 برید یه جایی دور از اونا زندگی کنید که اصلا نبینیدشون. راهش همینه. این خیلی وحشتناکه روحیه ت خراب میشه زندگی خودت به هم میریزه.

پدر شوهرت؟ 😰😰😰😰 برید یه جایی دور از اونا زندگی کنید که اصلا نبینیدشون. راهش همینه. این خیلی وحشت ...

قربون خدا برم نمیدونم چ حکمتی تو کارشه ک دستش رو نمیشه