2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

633 بازدید | 20 پست

سلام خانما میشه یدقیقه بیاین راهنماییم کنین 

من اسفند ای وی اف کردم ولی حامله نشدم و اول فروردین پریودشدم عسل و سیاهدونه خوردم دوباره سی فروردین پریودشدم الان ۱۳پریودمه(سیکلم نه موعدم)دیشب دو لک دیدم دل‌درد پریود هم بعضی وقتا میگیرم الان یعنی تخمک گذاری دارم چی هس؟هیچوقت موقع تخمک گذاری لک ندیدم فقط ترشح داشتم پنج‌ ساله اقدامم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

اگه اقدام داشتی شایذ لانه گزینیه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اگه اقدام داشتی شایذ لانه گزینیه

اقدام‌ دوبار داشتم اینماه الان وسط سیکل هستم تا پریود بعدی16روز مونده هنوز دیشب لک دیدم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بارداری منم لکه بینی داشتم نگو لک لانه گزینی بوده منم فکر میکردم الانه ک پریودشم

اخه دوهفته دیگه تا پریودم مونده که بشم کلا شک دارم نمی‌دونم تخمک گذاری هس چی هست!

شاید حامله ای 

اخه الان وسط سیکل هستم تا پریودم دو هفته مونده

اخه الان وسط سیکل هستم تا پریودم دو هفته مونده

سلام گلم خوبی؟من ی هفته قبل پری لک دیدم که لک لانه گزینی بود 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سلام گلم خوبی؟من ی هفته قبل پری لک دیدم که لک لانه گزینی بود 

سلام عزیزم قربونت تو چطوری؟واقعا؟؟مال من دوهفته مونده تا پریودم که لک دیدم دیشب هم حلیم خوردم امروز صبح دل‌پیچه گرفتم فقط آب بالا آوردم گلاب به روت ☹️

سلام عزیزم قربونت تو چطوری؟واقعا؟؟مال من دوهفته مونده تا پریودم که لک دیدم دیشب هم حلیم خوردم امروز ...

فدات بشم خوبم.من سیکلم ۲۸ روزس روز ۱۴ سیکل تخمک گذاریه ۲۱ سیکلم لک لانه گزینی ‌رو دیدم.ان شاءالله که ما تو هم لک لانه گزینی باشه.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
فدات بشم خوبم.من سیکلم ۲۸ روزس روز ۱۴ سیکل تخمک گذاریه ۲۱ سیکلم لک لانه گزینی ‌رو دیدم.ان شاءالله که ...

نشی حیفی جیگر 😘 سیکل قبلم ۲۸روزه بود عزیزم ۱۲سیکم بود لک دیدم خواهر راستی دیشب عسل و سیاهدونه خوردم دل‌درد شدم

سلام گلم چه خبر خوبی؟

سلام گلم چه خبر خوبی؟

سلام عزیزم قربونت تو چطوری 😍؟سلامتی عزیزم منتظر پریودم یک هفته دیگه موعدمه تو چخبر؟کوچولوت خوبه؟😍😘

خوبم فدات بشم خوبه پسرمم ممنونم.نمیدونم چرا حس میکنم الانم تو دلت نی نی داری.الهی که حسم درست باشه

خوبم فدات بشم خوبه پسرمم ممنونم.نمیدونم چرا حس میکنم الانم تو دلت نی نی داری.الهی که حسم درست باشه

گل پسرتو از طرف من ببوس خواهری 😘😘😘😘

قربونت برم عزیزدلم انشاءالله الهی آمین 😍😍😍😘😘😘🙏🙏