2777
2789
عنوان

اعتماد دوباره به یه مرد دیگه ، چقدر دلهره آوره...

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

نیازی نیست اعتماد کنی، نیازی نیست دوباره ازدواج کنی

می تونی زندگی رو بر اساس خودت و خواسته های خودت بسازی، ازدواج انتخابه نه هدف

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تجربش رو دارین؟اینکه مجدد اعتماد کنین ؟

نه من هنوز نامزدم ولی  اوایل خیلی تحقیق کردم بااینکه (پسرعموم بود) ولی خداروشکرخیلی راضیم از انتخابم

بنظرم اول باید شناخت کاااامل داشته باشی بعد اقدام کنی که بعد شکست نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من هنوز نامزدم ولی  اوایل خیلی تحقیق کردم بااینکه (پسرعموم بود) ولی خداروشکرخیلی راضیم از ان ...

همسرسابق من بقدری سواستفاده گربود...مالی..اخلاقی...رفتاری...خانوادگی...همه لحاظ...

همسرسابق من بقدری سواستفاده گربود...مالی..اخلاقی...رفتاری...خانوادگی...همه لحاظ...

عزیزم اگه واقعا فکر میکنی کار درستی کردی پس بهترین کارو انجام دادی ماازدواج میکنیم ک ارامش بگیرم از طرفمون نه اینکه مجبور باشیم ب تحمل

اگ بعد خواستی ازدواج کن اگه نهم خودت زندگییییی کن برای خودت

من اگه یه روز جدا بشم دیگه هرررررررررررررگز ازدواج نخواهم کرد،هرررررررررررررگز

😀😀منم میگفتم ولی شش ماه بعدش ازدواج کردم. زندگی جاری است عزیزم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عزیزم اگه واقعا فکر میکنی کار درستی کردی پس بهترین کارو انجام دادی ماازدواج میکنیم ک ارامش بگیرم از ...

آرامشی ک الان دارم رو براش تاوان دادم..بها دادم..اصلا حاضرنیستم مفت بایه ازدواج اشتباه دیگ بعدها ازدستش بدم..ب خودم خیلی بدهکارم..

آرامشی ک الان دارم رو براش تاوان دادم..بها دادم..اصلا حاضرنیستم مفت بایه ازدواج اشتباه دیگ بعدها ازد ...

خوبه باز جدا شدی بعضی از زنای سرزمینم ایقد ضعیفن ک میسوزن و میسازن...

الهی شکر..اگه دوست داری تعریف کن عزبزم....معیارهاتو دارن؟راضی هستی ازشون؟...بهت احترام میزاره؟

خدارو شکر مرد خوبیه یه گل پسرم دارم پارسال بعد چند ماه مصیبت از یه مرد معتاد بی مسوولیت بعد ۷سال زندگی که جونمو گرفت جدا شدم و سه ماه بعد با فرشته زندگیم آشنا شدم توی نت از اول بنامون صداقت بود البته بگم من خیلی اولا به همه چیش شک داشتم اما اون اعتمادو جلب کرد من از یک زندگی داغون با یه روحیه داغونتر اومدم اما واقعا نجاتم داد اونم جدا شده بود مثل همیم این خیلی مهمه بهتر درکت می‌کنه یکی از معیارات این باشه من که بدون همسرم به لحظه نمیتونم نفس بکشم خدارو شکر زندگیم آنچنانی نیست اما خوبه

از بی کسی اینجا پناه آورده ام......کاربر خاموش بودم سه سال دیگه تصمیم گرفتم عضو بشم....
آرامشی ک الان دارم رو براش تاوان دادم..بها دادم..اصلا حاضرنیستم مفت بایه ازدواج اشتباه دیگ بعدها ازد ...

منم به دلم خیلی بدهکارم برای گذشته

از بی کسی اینجا پناه آورده ام......کاربر خاموش بودم سه سال دیگه تصمیم گرفتم عضو بشم....