2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم برای نيلو وقت گرفتم سونو همون جا انجام دادی؟  

من آزمایش رفتم نیلو

سونو رفتم کلینیک آسا دکترخواجه پور خیلی راضی بودم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
خودمم برای نيلو وقت گرفتم سونو همون جا انجام دادی؟ 

سونو همون جا نداره باید بری مهتاب قربانی اونم سخت وقت میده البته فکر کنم خود آزمایشگاه هم برگه بگیری بگه کجا بری عزیزم

🎵maybe we could be a symphony 🎵
من آزمایش رفتم نیلو سونو رفتم کلینیک آسا دکترخواجه پور خیلی راضی بودم

شما رفتی نیلو راضب بودی غربالگری اول چجوریه من خیلی استرس دارم همش فک میکنم بچه یه چیزیش نباشه

شما رفتی نیلو راضب بودی غربالگری اول چجوریه من خیلی استرس دارم همش فک میکنم بچه یه چیزیش نباشه

بله من هردو غربالگری هامو رفتم این آزمایشگاه و سونوگرافی خیلی راضی بودم الحمدلله نی نیمم گفتن سالمه

طبیعیه منم اون موقع حالم مثل شما بود ولی استرس برای نی نیت اصلا خوب نیست بسپربخدا انشااله همه چی خوبه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋