747khm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 90 عنوان مشاوره کودک 57 بازدید | 6 پست مامانا دختر من ۲۳ ماهشه و فقط کلمه مامان و بابا و اب رو میگه، بنظرتون چیکار کنم؟ 1400/02/11 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندونبات5 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 654 بعضی بچه ها کلا دیر زبون باز میکنندبراش برنامه کودک بزارین یه چیزی تو مایه های پیم و پم ولی همه نوع بزار که با تلفظ ها اشنا بشهخودتونم زیاد باهاش صحبت کنید
747khm مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 90 بعضی بچه ها کلا دیر زبون باز میکنند براش برنامه کودک بزارین یه چیزی تو مایه های پیم و پم ولی همه نو ... برنامه کودک میبینه ولی کاراشونو تقلید میکنه تا صداشونو، باهاش خیلی حرف میزنم ولی بیشتر ب مدل خودش و زبون خودش جواب میده
قندونبات5 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 654 برنامه کودک میبینه ولی کاراشونو تقلید میکنه تا صداشونو، باهاش خیلی حرف میزنم ولی بیشتر ب مدل خودش و ... اشکال نداره ما هم یه آشنا داشتیم تا ۶ سالگی حرف نزد ولی بعدش حرف زدنگران نباش بالاخره حرف میزنه
انار_گل عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 265 یه سایتی هست که متناسب با بچه خودتون یه برنامه استعدادیابی و تغذیه و ورزشی میدهخیلی به مامانا کمک میکنه😌🌿https://bachema.ir/مشاوره رایگانم دارن که این خیلی میتونه کمکتون کنه
thefirstpieceofpizza عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 4605 عزیزم اگه شما یا یکی از دوستانتون به مشاوره کودک و نوجوان احتیاج دارند به من اطلاع بدید ما یک طرح راه اندازی کردیم که میتونیم برای شروع یک جلسه رایگان مشاوره کودک در اختیار مادران رشتی بگذاریم ❤یا اینکه از طریق پیجمون با ما در تماس باشید پیج پوستیم👈 @poosti_test اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜