2777
2789
عنوان

مردی که بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 77 پست

عزیزم هرچه زودتر بتونی بانبودش کنار بیای بهتره. من خودم وقتی می‌فهمیدم خیانت کرده تا چندروز تو تب ولرز میسوختم زجر میکشیدم جوری بود که بابام برام گریه میکرد ولی الان ک مهرش از دلم رفته میفهمم چشم ودلم کور بوده ک بدیاشو نمیدیدم من الان زندگی دارم ولی اون یه آدم بیخودی شده میگن معتادم شده بسپارش دست خدا و به زندگیت ادامه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعانمیارزه منهههه بیشعورعاااشقشم چندبارخواستم ولش کنم نشدهمش اذیتم میکنه همش ولم میکنه همش منومیزن ...

اوه عزیزم درکت میکنم کلن نباید بزاری مردا بفهمن چقد دوسشون داری همیشه باید جوری رفتار کنی ک انگار بدون اونام میتونی زندگی کنی حتی اگه نتونی منم ی زمانی عشقم بلاکم میکرد و اینا قضیه تو بود  اما اون نمیگف خسته شدم منم دقیقن بلاک ک میکرد پشتش بلاک میکردم میگف درم بیار و اینا بهش بی محلی کردم و اینا واقن نمیدونم ولی اون داره ی چیز باارزشو از دست میده پس خاک تو سرش