2777
2789
عنوان

مردی که بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین اتفاق برام افتاده 9سال پای همچین آدمی خودمو کشتم خیانتاشو باچشام دیدم ولی آدم نشدم ولی بعدش خسته شدم بااین که یه عالمه دوستش داشتم ولش کردم ازدواج کردم الان همسرم بهترین مرد دنیاس چشم پاک و خداروشکر الویت زندگیش منم از من به تو نصیحت این آدم ارزش ی قطره از اشک پاکتم نداره سراغ یه آدم بهتر برو. 

خب چطوری قیدبزنم دلم سمتش نره داغونم افسردم

خودتو مشغول کن برو باشگاه دوستای جدید پیدا کن با خانوادت بیشتر وقت بگذرون برو کلاسی بیروننی چیزی باور کن وقتی بخای آدم اشتباه از زندگی خط بزنی آدم درست سرراهت قرار میگیره تو ذهنت مرور کن ک ارزشت بالا تر از این حرفاست ک ی پسر بخاد هروز دلتو بشکنه این آقا پسر معلومه سرش ی جا دیگ گرمه وگرنه بیخیال نمیشد و دم دمی مزاج نمیشددیگ حالا خود دانی من ب هم جنس خودم خیلی احترام قائلم وگرنه این حرفارو بهت نمیزدم پس توام برای خودت ارزش قائل باش تا بقیه هم بهت افتخار کنن و ارزش قائل باشن برات

میمیرم حرص میخورم حس یه اشغال بهم دست میده همیشه بلاکم میکنه همیشه میره چندماه بعدپیداش میشه

میدونی چرا اینکارو میکنه چون شما خوت برای خودت ارزش و احترام قائل نشدی جلوی اون آقا خب اونم مسلما احترام نمیذاره بهت، دلیل اینم که راحت میره و بر میگرده اینه که مطمئن شما دوسش داری و هر موقع برگرده قبولش میکنی پس با خیال راحت میره

بله درسته یه عمر پای آدمی مث اون هدر شد بخاطرش به همسرم ک تو اون دوران اومده بود خاستگاری جواب رد دا ...

هممون تو زندگیمون از این عمر هدر دادنا داشتیم💔

خداروشکر ک الان عاشق همسرت هستی و راضی هستی 

برای منم دعا کن گلم یه ادم با لیاقت سرراهم قرار بگیره 

میدونی چرا اینکارو میکنه چون شما خوت برای خودت ارزش و احترام قائل نشدی جلوی اون آقا خب اونم مسلما اح ...

اگر به همین شرایطی که هست راضی هستی و دلت نمیاد و نمیتونی رهاش کنی من درک میکنم و هیچی 

اما اگر واقعا خسته شدی و میخوای تکلیفت رو بدونی که یا اون اقا قرار باشه تو زندگیت برای ازدواج و یا بره برای همیشه بگو تا بهت بگم چیکار کنی فقط بدون که کار راحتی نیست و باید محکم بایستی

من تو یه کتاب خوندم همچین مواقعی کار غیرمعمول بکنید.. اگه قبلا بلاک میکردی تو قهر الان نکن... اگه پیش قدم میشدی نکن... عکس پروفایل عوض نکن.. شش سال رابطه بوده شش روز... یا حتی شش ماه نبودنشو تحمل کن.. تکلیفت باخودت روشن میشه عوضش... یه ماری کن انقدر از بی تفاوتیت جا بخوره که به هر دری بزنه بفهمه چی شده.... مثل همیشه نباش اینبار میترسه...