2777
2789

من خیلی وقته عضو این سایتم ولی خیلی کم میام الان دوسه روزی بیشتر سر میزنم .با توجه به تایپیک هایی که این چند روز دیدم خیلی اوضاع و جو سایت خراب شده.قبلا تاپیک های پر محتوا و خوبی بود که واقعا کمک میکرد و تجربه های خوبی بود توشون و حال ادم خوب میکرد ولی الان همش یا عکس چشم و هم چشمی یا غیبت و بدگویی خانواده و دوست و آشنا ،کلا جو منفی شده.من میخوام توی این تایپیک کسایی که انرژیشون مثبته بیان تا با هم حرف بزنیم و حالمون خوب کنیم .من کتاب و پادکست و اینا خیلی دوست دارم میخوام بهترین هایی که اخیرا خوندم و بهتون معرفی کنم شما هم لطفا اگه چیزی دارید که حالتون خوب میکنه بگید.

کتاب صوتی مغازه خودکشی با صدای هوتن شکیبا 🥰

پادکست رادیو راه دکتر شکوری 

اگه از تایپیک استقبال بشه بازم میگم

کتاب انگیزشی و‌ رفتار و ابنا معرفی کنین

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کتاب لطفا گوسفند نباشیم هم خوبه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
یه چی بگو بخونم خعلیییی انرژیم و فاز مثبتم برع بالا انقددددد بالا تا ب ابرا🤩

به نظرم پادکست های آقای شکوری بیشترین کمک میکنه 

برای ایجاد انگیزه 

ولی من خودم کتاب صعود زندگی من رو خیلی دوست دارم چون بهت یاد میده هرچقد شرایط سخت بشه تو از اون قوی تری فقط باید به هدفت ایمان داشته باشی.

کتاب چه کسی پنیر من رو جا به جا کرد هم خوبه

به نظرم پادکست های آقای شکوری بیشترین کمک میکنه  برای ایجاد انگیزه  ولی من خودم کتاب صعو ...

من دلم میخاد کتابشو‌بگیرم ن از توی نت

اینجاهم خداروشکر هیج کتابی ندارن

من دلم میخاد کتابشو‌بگیرم ن از توی نت اینجاهم خداروشکر هیج کتابی ندارن

من الان بخاطر گرون شدن کتاب ها توی اکثرا به صورت پی دی اف یا از اپلیکیشن فیدیبو و طاقچه و کتابراه استفاده میکنم کانال کتاب توی تلگرام هم زیاد دارم 

ولی الان به دلیل مشغله بیشتر کتاب صوتی و پادکست گوش میدم

من الان بخاطر گرون شدن کتاب ها توی اکثرا به صورت پی دی اف یا از اپلیکیشن فیدیبو و طاقچه و کتابراه اس ...

پادکست توضیح بده گلم؟ 

پادکست توضیح بده گلم؟ 

یه اپلیکشن هایی هست که توشون میتونی فایل صوتی گوش بدی یه خودت به اشتراک بزاری  مثل اینستا که برای عکس و فیلمه پادکست برای فایل صوتی  بهترینشم به نظرم خود اپلیکیشن پادکست هست توی گوگل پلی یا بازار سرچ کنی میاره منم الان عکس اپلیکیشن میزارم