2777
2789

سریال یاور واقعا شورش رو درآورد. مردی که به خانواده اش خیانت و هر غلطی که دلش خواسته کرده مثل یه قهرمان بر میگرده و زنش که بعنوان زن زندگی شناخته میشه هم باید خیلی ممنون و خوشحال باشه و با آغوش باز هم قبولش کنه!! این توهین به زن و خانواده اس. بنظر من همچین محتوایی که بجای اینکه برای مردها عبرت آموز باشه اینطور به مسئله خیانت میپردازد هرگز نباید پخش میشد ولی حالا که پخش شده ما باید به شبکه ۳ اعتراض کنیم تا عبرت بگیرن و عذرخواهی کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرف  تمام

یک قسمتشو خواستم ببینم یهو به خودم اومد گفتم درسته فعلا درس ندارم و بیکار و علافم ولی واقعا حیف وقت.... 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

عمرا عبرت نمیگیرن و عذرخواهی نمیکنن، بودجه مفت بیت المال رو میخورن و هار تر میشن

سر اون قضیه که کارشناس برنامه اومد توی تلویزیون گفت مردم پول ندارن گوشت و میوه نخورن من زنگ زدم ۱۶۲ گفتم چرا عذرخواهی نمیکنید از مردم، یعنی داشتن منو پاره میکردن که اصلا چرا زنگ زدی اعتراض میکنی!

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

اسی خداشاهده تو از بیکاری اون یه ساعت تایمو زل بزنی به دسشویی بهتره تا سریالای بی محتوا و کثیف صداوسیمارو ببینی 

نبینین خواهشا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯