2777
2789
عنوان

بستنی شکلاتی با marzi 🍦🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 5522 بازدید | 77 پست
سلام بله متاسفانه🤕

وااااای چقدر خوشحالم ک پیدات کردم....اون وقتا ک تاپیک میزدی ..من عضو سایت نبودم...ولی تقریبا همه ی تاپیک هاتون رو میخوندم...چون شرایط مشابهی داشتیم همزمان هم سقط و هم بارداری پر ماجرا...چقدر ازت یاد گرفته بودم...و چقدر دلم گرم بود به بودنت...

ان شالله ک همیشه دلت شاد باشه...

بوس از لب مرضی به لُپِ خاطره😍 سلام خاطره کجایی خاطره نیستی خاطره سلام خاله خاطره جونم من آیه ام ...

عزيزدلم ممنونم از لطفت خيلي خوشحال شدم ديدمت و ديدم چه تاپيكهاي خوبي زدي دستت درد نكنه😍😘

منم براي تو و ايه گل بوس ميفرستم 

من كم ميام خيلي 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای چقدر خوشحالم ک پیدات کردم....اون وقتا ک تاپیک میزدی ..من عضو سایت نبودم...ولی تقریبا همه ی ت ...

عزیزدلم🤕

متاسفم برای تجربه های بدت 

و خوشحالم برای آخرین تجربه شادت حالا هر چند سخت عین خودم😍چون ارزشش رو داشت😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عزيزدلم ممنونم از لطفت خيلي خوشحال شدم ديدمت و ديدم چه تاپيكهاي خوبي زدي دستت درد نكنه😍😘 منم براي ...

قربونت برم

منم خیلی کم میام

چند روز یه بار میام یه تاپیک آشپری میزنم و میرم 

انگار یه دینه به گردنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جانم  خوبی،،،دوباره بادستورای خوبت اومدی گل من،،،خوش اومدی آیه جانم خوبه؟؟ممنون که بی دریغ رسپی عالی تو در اختیارمون میزاری،،🥰🥰

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

سلام مرضی جانم  خوبی،،،دوباره بادستورای خوبت اومدی گل من،،،خوش اومدی آیه جانم خوبه؟؟ممنون که بی ...

سلام گلم

ممنونم عزیزم

آیه هم خوبه سلام داره😍🌷

کاری نمیکنم عزیزم

باعث افتخارمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم ممنونم عزیزم آیه هم خوبه سلام داره😍🌷 کاری نمیکنم عزیزم باعث افتخارمه

عزیزمی قدردان محبتت هستم گلم،،طاعاتتون هم قبول😘😘

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

سلام مرضی جان...میخواستم ازت در مورد همزنت  بپرسم ازش راضی هستی...من میخواستم یه همزن خوب با قیمت مناسب بخرم نمیدونم چی بخرم

گناهی که تو را پشیمان کند بهتر است از ثوابی که تو را مغرور سازد.
سلام مرضی جان...میخواستم ازت در مورد همزنت  بپرسم ازش راضی هستی...من میخواستم یه همزن خوب با قی ...

غزیزم من همزن زیاد دارم😁کدومش منظورته؟

اینی که توی عکس های این تاپیک هست رو فکر نمیکنم گیرت بیاد برای جهازم بوده و سالها قبلش از کویت خریدم مارک کاتومو کره هست بی نهایت عالیه معمولا برای کارای دم دستیم ازش استفاده میکنم 

یه چندکاره فلر هم دارم اونم خوبه 

یه کاسه دار گوسونیک هم دار اونم خوبه

ولی خب هیچ کدوم رو الان نخریدم که از قیمت الانش مطلع باشم عزیرم🤕

توی دیجی کالا سرچ کن ببین چی داره

سمت برند های شناخته نشده اصلا نرو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جان 

یه سوال داشتم 

من تاپیک بستنی زعفرانیت رو دیدم و الان هم که شکلاتیش رو درست کردی ولی من میخوام وانیلیش رو درست کنم😁 

( وای بر تو که هنوز وانیلیش رو به ما یاد ندادی 😣 )

وانیلی رو تا حالا درست کردی ؟ اگر درست نکردی من با کدوم دستورت وانیلی درست کنم 🤔 و چجوری جایگزین کنم یا میزان شکر هم متفاوت خواهد بود

حالا نگی چه کاریه خب برو سرچ کن 😐 خیلی سرچ کردم ولی دستورات متفاوته و به نتیجه خوبی نرسیدم ؛ حقیقتا بهشون هم اعتماد ندارم ، اینه که دست به دامن تو شدم 😎

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...