2777
2789
عنوان

دوستان عینکی بیایید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 41 پست

عمل لیزیک کن بهترین راه هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

آره گلم لنز طبی هست میتونی بی رنگ بگیری میتونی رنگی بخری

بعد فکر کنم ۶ ماه تاریخ انقضا داره توی مواقع گردخاک نباید بزنی چون خطرناکه و چشمت قرمز میشه و توی جعبه و آب مخصوص خودش باید نگهداریش کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل کن راحت بشی

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
درد داشت؟

ن خیلی زود خوب شدن دوتاشون 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
عزیزم دوربین بودی یا نزدیک بین؟ من نزدیک بینم الان 18سالمه خیلی دوست دارم لیزیک کنم راحت شم

نزدیک بین گلم شماره چشامم خیلی بالا بود

دو سال دیگه اینجوریا عمل کن 

دکترت گفته 25 خیلی زیاده

یه دکتر دیگه برو 

نزدیک بین گلم شماره چشامم خیلی بالا بود دو سال دیگه اینجوریا عمل کن  دکترت گفته 25 خیلی زیاده ...

من میدونم چشام ضعیف ولی راستش عینک نمیزنم

البته چون درس میخونم زیاد به تلوزیون ای چیزا نگاه نمیکنم که بخام دور رو نگاه کنم اذیت شم

میخام یه راست لیزیک کنم

دکترم تاحالا نرفتم که بگه این مناسبه یانه

من میدونم چشام ضعیف ولی راستش عینک نمیزنم البته چون درس میخونم زیاد به تلوزیون ای چیزا نگاه نمیکنم ...

حتما دکتر برو

الان چشم پزشکی خیلی پیشرفت کرده عملای زیاد هم برای رفع نزدیک بینی اومده 

فقط لیزیک نیس 

هر کدوم مناسب بود خود دکترتون بهتون پیشنهاذ میده