2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیایید لطفا ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
من اصلا کلا غذام شده نون پنیر  سوپ و اش و اینجور چیزا  اونم تو شکمم نمیمونه بالا میارم&n ...

باداس چون گشنگی میکشی.دکتر من گفت  یک لحظه هم نباید گشنه باشی.حالا بری جلوتر بتونی غذا بخوری قندتم میاد پایین.دکترم گف هروقت گشنت شد یچی بذار دهنت حتما.بااین کار قندم اومد پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e درمورد بارداری وبچه داری هستش دوس داشتی  کپی کن& ...

مرسی

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
85 بود 24 هفته تست تحمل گلوکز میخاد ازت اون خ مهمه از الان قندت و کنترل کن اگه ناشتا بالای 90. 9 ...

من الان ۹۶ 😢😢😢

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
اخه باید به رنج برگه آزمایشت نگاه کنی واس من خوب بود

تا ۱۰۰ واسه من😞

باداس چون گشنگی میکشی.دکتر من گفت  یک لحظه هم نباید گشنه باشی.حالا بری جلوتر بتونی غذا بخوری قن ...

اره خیلی گشنگی میکشم نمیتونم چیزی بخورم 

خداکنه درست بشه 🤢😢😢😢

من الان ۹۶ 😢😢😢

برا باردار بالاست ازالان پرهیز غذایی داشته باش تا خدا نکرده دچار دیابت بارداری نشی اگ با ی کارشناس تغذیه مشورت کنی عالیه از میوه ها تابستونم ک قندش بالاس مراقب باش نگو میوه س طبیعیه و.... 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
برا باردار بالاست ازالان پرهیز غذایی داشته باش تا خدا نکرده دچار دیابت بارداری نشی اگ با ی کارشناس ت ...

کلا  هیچی نمیخورم میگم ک فقط نون و پنیر اونم تو معده ام نمیمونه 

خدا رحم کنه😞

منم نزدیک شمام باید مواظب باشیم بالا نره

چیا نباید بخوریم 😑البته من کلا هیچی فعلا نمیخورم نمیدونم چرا بالاس

من خودم با چایی قند میخورم یا چایی نبات میخوذم باید کمش کنم 

من فقط صبح میخورم 😢اونم نمیخورم پس