2777
2789

قضیه از این قراره  ک دوستم خیلی تابلوهای قشنگی خلق میکنه ولی چون معروف نیس فروش نمیره و واقعا اونقد قیمت پایینی گذاشته ک اگه خودم داشتم همشو خودم ازش میخریدم خیلی ناامید شده عکس کاراشو اینجا میذارم واقعا خیلی قشنگن همین کارارو اگه یه نقاش خیلی معروف میکشید چند میلیون پولش بود ولی قیمتای دوستم همش زیر صد تومنه ممنون میشم اگه میتونید حمایت کنید 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیو میخوایم از گروه خودمون حمایت کنه🤦‍♀️

هنرمند جماعت وقتی ناامید میشن میمیرن انگار 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

بچه هایی که اینستا دارین خیلی ممنون میشم تو اینستا فالووش کنید و کارای دیگشو ببینید یه فالوو کردن که چیزی از شما کم نمیکنه میکنه؟

پیجش znd_art_studio

هنرمند جماعت وقتی ناامید میشن میمیرن انگار 

ما ناامید نشدیم😃

پر قدرت(یذره کمتر😑) داریم کار میکنیم و خواهیم ترکاند😌

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

عزیزم میخواستم بگم باکمک یکی نمایشگاه نقاشی بزنه یهویادم اومدبخاطرکرونانمیشه بشه هم کسی نمیره 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
چ خشگلهه

خواهشا اگه پیج اینستا دارید فالووش  کنید کاراشو ببینید شاید به سلیقتون خورد 

عزیزم میخواستم بگم باکمک یکی نمایشگاه نقاشی بزنه یهویادم اومدبخاطرکرونانمیشه بشه هم کسی نمیره 

خواهشا اگه پیج اینستا دارید فالووش  کنید کاراشو ببینید شاید به سلیقتون خورد