2777
2789

من با زعفرون و نمک و فلفل و پیاز نگینی تفت میدم کمی فلفل دلمه ای و رب و بعد هم آب.

شما چجوری درست میکنین؟  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون فراوان و زردچوبه و فلفل و سس فلفل و یکم زنجبیل و نمک و پیاز خلالی و هویچ حلقه حلقه و ربی ک با یکم روغن تفت میدم ک روغن پس بده خوش رنگ و شفاف میشه

آبشم کامل نمیزارم بکشه  وقتی مرغ پخت با روغن و زعفرون کااااامل سرخ میکنم  دوباره میزارم داخل آبش

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
ادویه های اصل و جنوب استفاده کن + عصاره مرغ + با کره سرخ کن مرغت رو هم مزش هم بوش معرکه و مجلسی میشه ...


  عزیزم دوباره بخوام آب بریزم توش، کره رنگ آب رو کدر نمیکنه؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

پیاز خورد میکنم کف قابلمه مرغا رو میچینم روش به همراه فلفل دلمه و هویج و ادویه و نمک و زردچوبه.با حرارت ملایم خودش آب میندازه. اب ک کامل ب خوردش رفت یه کم اب میریزم ب حدی ک روشو نگیره وقتی کامل پخت سرخ میکنم و رتو روغنشم رب سرخ میکنم میذارم و میریزم تواب مرغ با زعفرون با در باز ب روغن‌بیفته . 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه رب میذارم بپزه با اب و پیاز و هویج

بعد سرخش میکنم

سس هم با پیازداغ و رب و زعفران درست میکنم

مرغ هارو میچینم تو ماهیتابه و سس رو اضافه میکنم و هویج هارو هم میریزم توش

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
نه براق میکنه ولی مرغ ها باهاش سرخ میشد بهتر بود 


ممنون گلم، مرغها رو با کره سرخ میکنم بعد آب هم میریزم که آب مرغ هم داشته باشم    

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بیا عزیزم این دستور عالیه نویسندشم خودمم  https://vigan.ir/chicken-chamber-recipe-for-chamber ...


ممنون گلم عالی بود

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز