الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زعفرون فراوان و زردچوبه و فلفل و سس فلفل و یکم زنجبیل و نمک و پیاز خلالی و هویچ حلقه حلقه و ربی ک با یکم روغن تفت میدم ک روغن پس بده خوش رنگ و شفاف میشه
آبشم کامل نمیزارم بکشه وقتی مرغ پخت با روغن و زعفرون کااااامل سرخ میکنم دوباره میزارم داخل آبش
پیاز خورد میکنم کف قابلمه مرغا رو میچینم روش به همراه فلفل دلمه و هویج و ادویه و نمک و زردچوبه.با حرارت ملایم خودش آب میندازه. اب ک کامل ب خوردش رفت یه کم اب میریزم ب حدی ک روشو نگیره وقتی کامل پخت سرخ میکنم و رتو روغنشم رب سرخ میکنم میذارم و میریزم تواب مرغ با زعفرون با در باز ب روغنبیفته .
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مرغ هارو میچینم تو ماهیتابه و سس رو اضافه میکنم و هویج هارو هم میریزم توش
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)