2777
2789

شوهرم وقتی خونس کلا تو رختخوابه و فیلم میبینه یا چرت میزنه یا سیگار می کشه. وقتیم میگم حوصلم سررفته میگه پاشو برو برام سیگار بخر دلتم باز شه ولی دلم باز نمیشه سوپری سرکوچمونه😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون میکشه فوتبال میبینه صحبت میکنه 😀 اگه فوتبال نباشه باهم سریال میبینیم

من تمام جمعه هایی که با شوهرم سر کردم از صبح تا ظهر بهش گفتم باهم حرف بزنیم بگیم بخندیم بعضی وقتا گیر میدم بش منو پاشو بیرون ببر. ولی نمیبره هیچ وقت منم بعدش باهاش قهر می کنم

وقتی که تو خونس چکار می کنه آیا بی حالو کسل روبه رو تلویزیونه‌؟

چرا با هم  تلویزیون نمی بینین،من از صبح  با ش‌وهرم چندتا فیلم و سریال دیدیم،خیلی هم لذت  بخشه تو این روزا ی قرنطینه ،

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
من تمام جمعه هایی که با شوهرم سر کردم از صبح تا ظهر بهش گفتم باهم حرف بزنیم بگیم بخندیم بعضی وقتا گی ...

شوهر من هم تو بیرون رفتن تنبله اگه خانوادم جایی برن میره ولی دوتایی برنامه نداریم 😐

چرا با هم  تلویزیون نمی بینین،من از صبح  با ش‌وهرم چندتا فیلم و سریال دیدیم،خیلی هم لذت&nb ...

نمیدونم همیشه رختخوابش جلو تلویزیون پهنه و بی توجه به محیط اطراف برا خودش تلویزیون می بینه یا چرت میزنه یا سیگار میکشه