واای پسر من هر کاری کردم عذا نخورد هر ادایی دادم نخورد عصبیم کرد چنان جیغایی میکشیدم طفلی لپاز شدت ترس خودشو فشار میداد به بالش چشاشو میبست خستم کرده چرا نمیخوره ۴ ساعته چیزی نخورد رفتم باز درست کردم اوردم دهنشو چنان بسته بود غذاش کلا ریخت بلوزش گلوش جیع و داد کردم از ترس گریه میکرد ولی دهنشو میبست از شدت عصبانیت بشقاب انداختم اونور با غذاش خودمو زدم سرم داره میترکه الانم عذاب وجدان دارم چرا سرش داد میکشیدم بیچاره داشت از ترس سکته میکرد خدا منو ببخش یعنی مادر عصبی هستم بدبخت بچم قرار یه عمر با من سر کنه چرا انقدر سماجت میکرد اخه به نخوردن رفتم عداب وجدان گرفتم رفتم تو اتاق با صدای بلند گریه کردم کاش سرش هیچوقت جیغ نکشم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم ابروم رفت پیش همسایه ها
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر ازین که به فکر غذاخوردن بچه ها باشیم بهتره به فکر آرامش اعصابشون باشیم هیچ بچه ای از یه وعده نخوردن غذا طوریش نشده ولی این استرس توروحیش اثر میذاره منم به پسرم سخت نمیگیرم وقتی نمیخوره میگم هروقت میل داشتی بخور
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین