2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اسم دندون نیار ک از هرچی دندونه متنفرم یکهفتس دمار از روزگارم گرفته دندونم آبسه کرده هرچی قرص می خورم هر کار میکنم فایده ندارع هر لحظه عزراییل جلوی چشمم میببنم

زندگی زیبا دوستت دارم ...

حدود شش ماه پیش شهر ما(بوشهر)هفت و نیم.دمدون پزشکی بودم.بیمار اومد منشیه بهش میگفتم.نصف الان بده مابقی هم بعد.اقساطی بود.دیگه نمی‌دونم چند دندون بود یکی بود یا ببشتر

وای اسم دندون نیار ک از هرچی دندونه متنفرم یکهفتس دمار از روزگارم گرفته دندونم آبسه کرده هرچی قرص می ...

وای چرک داره اگه تونستی انجیر خشک یا پوست انار بزار 

با بیحسی که دردی رو متوجه نمیشی بعدشم که بیحسیش میره مسکن میخوری بازم اونقدری درد نداره که آزار دهنده باشه.آره خدا روشکر هنوز به مشکل برنخوردم وبرا من عالی بوده تا به الان.اگر دوباره احتیاج پیدا کنم بازم انجامش میدم 

وای چرک داره اگه تونستی انجیر خشک یا پوست انار بزار 

روزی پنج شش تا قرص دارم می خورم دندونم ک خوب نمیشه میترسم معدم از کار بیفته . قطره دنتول میرزم رو دندون انکار ن انگار . دندون پزشکم برم الان کاری برام نمیکنه تا عفونتش خشک بشه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
با بیحسی که دردی رو متوجه نمیشی بعدشم که بیحسیش میره مسکن میخوری بازم اونقدری درد نداره که آزار دهند ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

بعد اینکه وقتی پیج رو گزاشت چقد طول کشید تا دندون رو بزازه؟ واسه من فک بالامه میخندم دیده میشه میگه 6ماه طول میکشه تا 6ماه ینی باید بی دندون بمونم😢