2777
2789
عنوان

موهای دخترموکوتاه کردم بعد

233 بازدید | 12 پست

برادرشوهربزرگترم که خیلیم دوسش دارم موی بلنددوس داره هی میگفت نکنید بزارید بلندشه،اما چون دخترم یکسالشه و هواگرمه موهاش هم فرفری شلخته شده بود دیروز کوتا کردم خیلی مرتب و سبکترشد حالا برادرشوهرم ول نمیکرد ک کدوم عاقلی موی دخترشوکوتاه میکنه؟؟؟منم همه دلایلموگفتم چون نمیخواستم بی احترامی کنم بهش ولی واقعا نمیفهممش.بنظرشما ادم موی بچه رو نباید کوتاه کنه؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی بلند واس دختر بچه قشنگ تره 

اره میدونم اما زیاد شلخته نشونش میداد الانم خیلی کوتاه نیست قارچیه بغلاش کوتاه تره بالاش بلند

اتفاقا منم همین چند روزه پیش موهای دختر سه سالم رو کوتاه کردم. 

موی بلند جلوی رشد بچه رو می گیره. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

شما مادرشی قطعا صلاح دخترتو بیشتر میدونی

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

من موهامو دوسال پیش بزور کوتاه کردن تا گردنم هنوزم ک هنوزه غر میزنم💔😒

اخه رشد موهام خیلی کمه بلند نشده هنوز

تا کمرم بود موهام حییییفففف

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
من موهامو دوسال پیس بزور کوتاه کردن تا گردنم هنوزم ک هنوزه غر میزنم💔😒 اخه رشد موهام خیلی کمه بلند ...

اخه بچه یکساله فرض کن تا کمرموداشته باشه بهش نمیاد ک.بزرگترباشه اره

ای مخلص این حرفتم

😘😘😘

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)