mahsazy مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 71 عنوان خانومای گل بیاین یه سوال دارم لطفااااااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 87 بازدید | 11 پست دوستان من پریود نمیشدم رفتم دکتر بهم آمپول پروژسترون دادن الان ۴.۵ روزه ک آمپول زدم ولی هنوز نشدم...خیلی هم درد دارم اما نمیدونم چرا نمیشه..کسی هست بتونه راهنماییم کنه چی مصرف کنم ک زودتر بشم؟؟؟؟؟؟رازیانه و اسفند و این چیزا هم خوردم..😕😕😕😕😕 1400/02/10 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۹۱۱۱ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 اویش و اب زرشک خیلی خوبه خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
۱۳۷۹۱۱۱ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 اویشن؟ اره خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
mahsazy مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 71 اویش و اب زرشک خیلی خوبه باهم دیگه مخلوط شه یا جدا؟؟؟؟
mahsazy مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 71 صبر کن تایک هفته ۱۰ روز بعد امپول جاداری پریود شی انقدر فکر و خیال باعث میشه بد تر پریود نشی باید هرچی زودتر پریود شم آمپول داده برای تخمک گذاری اگر پریود نشم نمیتونم بزنم 😔
mahsazy مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 71 یک هفته تا ده روز وقت داری پریود شی نشدی برو پیش دکتر 🙏🏻
۱۳۷۹۱۱۱ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 باهم دیگه مخلوط شه یا جدا؟؟؟؟ نه هر کدوم جدا خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
mahsazy مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 71 خب عزیزم امپولتو بزار یخچال پریود که شدی بزن این که دیگه نگرانی نداره گذاشتم داخل یخچال همون روز اول...خیلی درد شدید دارم زیر دلم و سینه هام ولی اصلا خبری از پریودی نیست...یکماهه درد داشتم دیگه ۵ روز پیش دکتر آمپول داد