2777
2789
عنوان

شمع سازی به عنوان شغل خونگی خوبه؟

2686 بازدید | 19 پست

میخوام تو خونه شمع سازی کنم و تو اینستا بفروشم البته هیچی بلد نیستم میخوام از نت یاد بگیرم به نظرتون خوبه؟نسبت به کارهای دیگه انگار بیشتر به شمع سازی علاقه دارم حوصله شو دارم ولی نمیدونم ارزش داره هزینه کنم

هر چیزی نیاز به هزینه اولیه داره اگه بدی بلاگرا برات تبلیغ کنن و دیده شی میگیره برات

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمع های آماده کجا درست میشن؟تو اینستا خیلی ها خونگی درست میکنن خیلی هم فروش دارن

نه عزیزم از چین میاد، این آماده یا بسته بندیا، خب اگه میفروشن یا علی من از تجربم گفتم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من ي مدتي اينكارو ميكردم 

اولا كه ي اتاق تراس دار و كامل مجهز به گاز و وسايل كرده بودم يني لازمه ي كارهست

دوما بوي مواد شيميايي بعدازمدتي اذيت كنندس

سوما قالبهاي بزرگ پارافين رو كه برش ميزدم مچ دستم اسيب ديده بود و درنهايت ايناروگفتم كه اطلاعاتت كاملتربشه

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐
من ي مدتي اينكارو ميكردم  اولا كه ي اتاق تراس دار و كامل مجهز به گاز و وسايل كرده بودم ين ...

اها بحث سودشم كه بگم درواقع بيروني ها و خارجيها از مال من ارزونتر بود و من ضرر كردم

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐